Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

linga

Jaoooo  :'( vooolim bebe bre!

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Pa kakve su, ovo je savrseno :cry:

Pepi

MM i ja smo se istopili  :girl_in_love:

Lani

Ja ne smem ponovo da gledam  :nokti2: ima da se raspadnem.  :crycry:

vrana

samo da prijavim, kod nas ne tako sjajne vesti
vodila sam vukasina kod alergologa, i ona je, vec na osnovu simptoma zakljucila da je verovatnoo rec o alergiji na k.mleko, uradila mu je kozne probe na 4 alergena (mleko, psenica, zumance i belance), na belance je jasno pozitivan, kao i na k.mleko (ali u manjoj meri), tako da sad u ponedeljak treba da vadi kr na torlaku (iz vene  :nokti2:) pa cemo onda imati preciznije informacije i prognozu.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Janko 23.7.2002.

vrana

ma sto bi tvoja baba rekla, ne bilo nam vecih problema :)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

anelore

Vrano  :bighug: sve mi je poznato, i ono na sta moras uvek da mislis jeste da ce to proci, i da je vece cimanje za tebe nego za dete, narocito dok je jos mali i nesvestan delicija koje mu nisu dozvoljene.
Super ako sada na Torlaku vade krv iz vene, mi smo vodili Savu u Tirsovu, tamo mu vadili krv, pa nosili uzorak na Torlak.
Kakvi god da budu rezultati iz krvi, pretpostavljam da ce vam preporuka alergologa biti izbacivanje tih namirnica dok kozne probe ne budu negativne. Ako zatreba neki savet, pitaj.

vrana

ma ova alergija mi posle onog stresa sa psorijazom dodje ko kijavica :)

inace, i ova doktorka, alergolog, smatra da su te kozne promene koje je imao seboroicni dermatitis, a ne psorijaza  :clap:

on jos uvek sisa, tako da nije frka za mleko, a, i inace, koliko sam citala, ozbiljniji je problem reakcija na belance nego na mleko. videcemo, uostalom, kad budu gotovi rezultati iz krvi.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

emge

:bighug:

Makar nećeš imati dilemu da li da mu daš mmr i kad da uvedeš bjelance. :bighug: A jel se i ta alergija sa godinama preraste?

vrana

mislis na belance? ne znam, nisam sigurna, mislim da da  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Pa ako će da preraste, onda nije frka. Prvih par godina vodićete računa, a on će da bude super, jer vi sad znate šta ne smije :kiss1:

AnaK

QuoteVećina djece koja imaju alergiju na hranu je prerastu. Oko 80% onih koji su alergični na mlijeko preraste alergiju. Dvije trećine alergija na jaja i 80% alergija na pšenicu prođu do pete godine.
Janko 23.7.2002.