Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: emge on October 03, 2012, 09:33:37 AM
Pepi, ne vidim da mu za ručak treba išta osim čorbe.
Jedino je bzvz ako neće da žvaće. Nudi mu češće da gricka, pa će da počne. Ona tvoja krofnica mi ne izgleda ko gladno dijete :love32:

Potpis.
I stvarno forsiraj žvakanje, za njega bolje da nauči lepo da jede a i tebi lakše da mu ne pasiraš hranu do 5. godine (znam za jedan takav slučaj  :lol:).

Pepi

Ma ne žalim se ja da je mršav jadan  :girl_haha:, nego što on neće ništa da jede u vrtiću jer je navikao samo da sisa i jede tečne stvari. Ume da žvaće, ali ne ume da zagrize npr keks, nego mu dajem komadiće, ili ga on sisa dok mu ne dosadi  :crazy: A najveći problem je što ga ne možeš nagovoriti da nešto proba...ako proba, i dopadne mu, ješće...

Margarita

ma sad je toliko kratko u vrticu, da i nije toliko bitno da li tamo jede ili ne
kad se malo navikne, pocece uz drugu decu :kiss1:
a vezbajte i kod kuce; nek jede kako ume, naucice

Finalina

tek je krenuo u jaslice, lagano ce se priviknuti i pocece da jede, a jos malo dok poraste i dok se nauci na novu hranu bice to sve super ... pepi :kiss1:

emge

ti mu daj češće hleb sa nekim namazom, to ne može da sisa.
keks ako voli ne cjepkaj mu na parčiće, počeće da ga grize. ako ne voli, koji će mu keks :D

i tečno za doručak i večeru, pravi gušće. i čerbe ako pasiraš, pasiraj kraće da ostane komadića.

i ne mora za početak ni da jede u vrtiću, za par mjeseci će jesti sve :bighug:

Vila

Jedu oni u vrtiću dosta čorbica i sl. jela, neće ostati gladan :girl_haha:
Tu su i musakice, i druga isitnjena jela, a i vaspitačice tako male hrane, ne brini, savladaće momčina sve :love32:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

jao petar u jaslicama :love32:

vrana

ma da, ne brini zbog vrtica, vrtic ce zapravo verovatno da resi problem :)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

prevodilica

Dragoš prvih godinu dana u vrtiću nije ništa jeo, iako je ostajao po ceo dan
ako je ovo neka uteha :wacko:

naučiće, samo polako :bighug:

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Jaoo nemam reči  :'( :love32: pa zaspao je na kraju od uživancije. A ono drugo bebče što sisa palac, joojjjj  :love32: :girl_in_love: Šta mi uradi Mirka.  :crycry:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

anelore

Mirka, upropastila si me, skroz sam se zarozala  :love32: :love32:

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.