Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Sara pričalica  :girl_in_love:
I Petar prase kaže pase, i cveće ćeće  :girl_haha:
I ode kod tanjira iz kog jede maca i viče njam, njam, a kad on treba da jede ništa  :girl_haha:

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

anelore

Vockica

bakakaka- kišobran  :lol: :rofl:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Pepi

Ovo moje dete me izluđuje:zna boje, zna da broji, zna mnogo pesmica,sto đavola zna, ali ne zna/neće da kaže kad mu se piški  :crycry: a o tome kad mu se kaki da ni ne pričam  :crazy:
Krenuli su u vrtiću da im skidaju pelene, ajd što se tamo upiški par puta, nego i kod kuće, deset minuta nakon sedenja na noši on se upiški u gaće  :crycry:
Jutros se upiškio u gaće dok je stajao pored noše i razmišljao da li da obuje papuče pa da sedne, ili da sedne pa da obuje papuče  :hm:
Pričam, pričam, ne vredi. Ne znam kako da osušim veš po ovoj ladnoći, ići će go  :baba:
Druga stvar, bes kad nije po njegovom. Pošto se upiškio dok smo čekali bus, nisam mu dala da ispoštuje rutu kojom obično ide (hrani kucu grisinama, svraća u jednu prodavnicu, pau drugu, pa se glupira u dvorištu) već sam ga uzela i nosila do kuće...koja vrsika, cika, otimanje, udarao me,da ga pustim, drao se koliko može promukao, živ me sram pojeo.
Ja ne znam šta ću sa njim. :-[

disco2000

L. je skinuo pelenu tek kada je iz jaslica presao u vrtic :friends: Valjda zbog vrsnjackog pritiska :lol: Dve godine i sedam i po meseci je imao...

Margarita

da, moji su obojica pocinjali na leto posle drugog rodjendana... mozda da sacekate jos malo :kiss1:

disco2000

L. je bio uporan da nosi pelenu iako je redovno trazio nosu :think: Jedno vreme bi se upiskio nocu, ali nije dugo trajalo. A i bilo je leto.

Pepi

vaspitačice kažu da je spremna, jer sa njima sasvim lepo sarađuje. Razmišljam da se kod kuće ne pravi blesav  jer smo skoro prekinuli dojenje? Pa kao neki bojkot...

linga

Pepi, j asam sva tri puta za skidanje pelena bila u pravu. Sad, jana mi je imala regresiju, zbog Alekse, a i pre toga, tokom moje trudnoće, sećam se da je celo leto imala epizode kad se upiški i ukaki. Neka deca su takva. MOj savet, skinite, perite se, pusti ga ako ti je u kuci toplo da bude malo upisken, da oseti neprijatnost, jer to sa pelenama nije iskusio9,.
Za bes  :bighug: ne znam šta da ti kažem sem da mu dovedem drugaricu pa da besne zajedno. Kod Sare je to sad svakodnevica bar jedno dva puta dnevno, i ja sam na ivici živaca da je ne nalemam po dupetu kad krene da se otima  :hm: i šutira. Za sada ako smo kuci, ostavim je u kverecu koji minut, to jedino ima efekta, pričanje, grljenje, maženje, ništa.

Margarita

pa mozda mu je mnogo toliko promena odjednom

Lani

Tako sam i ja šizela sa Unom, hajde što promenimo deset para gaćica dnevno nego što mi u toku dana ponestane pantalona i trenerki  :crazy: pa sam je par puta za po kući oblačila u donje delove pidžama.  :lol:
Ja mislim da on jednostavno nije spreman, i Una isto dok sama nije prelomila nije joj padalo na pamet ni da ide na nošu ni da traži nošu. Onog trenutka kad se smislila bilo je sve gotovo za dva dana. Desi joj se i dalje malo da pišne ili da ne kaže na vreme pa kad stignemo do kupatila ono već ima malo na gaćicama ali retko.
Mislim eto da nije spreman, pa naoružaj se strpljenjem, nadam se da će uskoro da prestane.  :kiss1:

Saska

Pepi, naučiće, treba mu malo vremena.
Ovi moji su svi skidali pelene, tj počinjali da skidaju pelene, posle drugog rođendana, pa je onda to trajalo i trajalo. Noću su se ponekad zapišavali i po godinu dana nakon skidanja pelena po danu.

emge

za tantrume, moram svoj omiljeni video :lol:
Ask A Toddler - Special Delivery#1: "How To Throw A Tantrum"

za pelenu, samo strpljenja, presvlačenje - za 10ak dana će skontati.
Ako je suv posle popodnevnog spavanja, onda je spreman.

U vrtiću kod nas je bilo, prvo ih na 30 min vode u wc, pa na 45, pa na 60... i tako do 2h, posle toga računaju da će sami znati da kažu.

bubi

Pepi moj Lule je isti takav.
mi smo ga u januaru izbacili iz pelena,skoro pa pune tri godine .
tri nedelje smo se borili sa njim.
a Aki je za tri dana izbacio pelenu.
o bacanju po kuci sto stvari sto sebe kad je ljut necu ni da pricam.