Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Deda

Lani, probaj da ukljucis fn da zuji ili sneg na Tv ili usisivac, to je muzikoterapija  :girl_haha: za grceve
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

lilit_depp

Quote from: Lani on October 02, 2010, 05:38:36 PM
Po ceo dan  :'(  Nocu jos i spava ali danju skoro nista.
Jel ima neko iskustva sa espumisan kapima... ovi cajevi vidim nista ne pomazu. Meni je to sve novo, Iva nije imala grceve.

:kiss1:

nama espumisan nije pomagao, ali jeste nurse harvy's sirup.
L, L, K

Ivanjuška

mi smo pustali aspirator u kuhinji  :D

mi ove nedelje na vakcinu i po uput za uzv kukova

emge

Lani, nema da ja znam.
Ja sam uspjela oba puta da ih dobijem. Prvi put bez problema, drugi put sam zvala poprilično dugo.
Ja zovem po 5min konstantno, pa pravim pauzu od 10-ak minuta. Ala mi je recept :lol:

emge

Mi smo za grčeve imali sve i čini mi se da ništa nije pomagalo. Mada sam espumisan davala redovno.

stacka

Mi smo sinoc od 7 do pola 12 bili na Institutu. Ona je citav dan bila kenjkava da bi predvece postalo katastrofa, nije prestajala da place a vec i vi znate da ona ne place malte ne uopste. Kod kuce joj je t isla do 37.8 na IMD je bila 38.6. Leukociti su joj bili 19.2 medjutim ostatak Le formule valjda pokazuje virusnu infekciju pa su nas ipak pustili kuci. Isli i do Zemunske kod ORL, to je ok, urin je sumnjiv pa su rekli da ga ponovimo... sad cekam da piski pa da nosim. Dobila Cedax da pije, dusa mala :'(
Trenutno ima 37.4

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Saska

joj, mukica mala, bas je sastavilo  :girl_sad: za sta je taj cedax?

Margarita

stacka

I za urinarne i za infekcije disajnih puteva (tako pise u onom uputstvu)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Bas ste dugo bili. Da li je bila guzva ili ste cekali rezultate...?
:kiss1:

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

Cekali smo prvo sat i po da nas prime, pa smo posle pregleda isli do ORLa u Zemunsku, pa vadjenje krvi i na kraju cekali da piski, pa jos 45 min rezultate urina :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.