Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Bravo, bravo :clap:

Masa nece uskoro, niti se pusta, niti pokazuje zelju za hodanjem, kad hoce da predje sa jednog mesta na drugo ako stoji spusti se i odpuzi gde treba i ponovo ustane :girl_haha:

Inace, malopre je opusteno ujela Aleksu :lol: gledam ih sta rade i on joj ne da neku igracku i mala ni pet ni sest - ujede ga :crazy: :lol: on se mukica toliko rastuzio i rasplakao, na kraju joj je rekao da joj vise nije brat :lol:

Bili i do vrtica danas, na razgovoru, krecemo od 4. jula verovatno sa adaptacijom. :nokti2: Porastose nam bebice :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Sta treba od dokumenata za upis?

Glitter

zenska sa karakterom  :girl_haha: :love32:

stacka

Marty, pa nista jos uvek ne treba. Ono sve sto smo predali, cekaju da prodje rok za zalbe, to ce biti 26. i onda ce istaci sta treba dodatno za one popuste pri placanju.

Glitti, tako je zovemo sad iz zezanja :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Petra ujeda redovno :nokti2:

emge

Marty, mi smo Marka upisali, prošlo je nedelju dana za žalbe. Čini mi se da su trebala naša državljanstva, njihove prijave prebivališta. Pitaću mm-a kad dodje, ali daće ti spisak kad odeš po neki njihov formular za upis. A i treba ti zdravstveni karton iz vrtića.

Marko sve bolji sa hodanjem, mogla bih čak da kažem da smo i prohodali :love32:
Pokušavam danima da ga snimim kako hoda, ali teško. Za sad imam kako čučne na slobodnom prostoru (ne može još da ustane iz čučnja u slobodnom prostoru), pa kako vrcka guzom na sred sobe, kako puzi.... ali hodanje max 2 koraka snimljena :lol:

disco2000

Pre svega, treba mi knjizica :wall:
Hvala ...

emge

Da zabilježim, Marko hoda i po 10 koraka :clap:
Danas je ustao sam na sred sobe :clap:

lilit_depp

Quote from: emge on June 23, 2011, 01:44:06 PM
Da zabilježim, Marko hoda i po 10 koraka :clap:
Danas je ustao sam na sred sobe :clap:

bravo!!!

:kiss1: :kiss1: