Main Menu

Dojenje

Started by emge, June 26, 2010, 07:07:07 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

zeleni caj i dojenje?
mislim bar 2 solje dnevno
je l moze da skodi bebi?

Saska

ja ne bih, na stranu sto ga i ne volim. i kafu sam ogranicila na jednu dnevno(i zbog bebe i zbog sebe). valjda ima puno kofeina i u tim cajevima tipa crni, zeleni.

Lani

Pa ni ja ne bih.  :think:
Mene Una počela da grize. :crazy: Kad stisne desnima...  :nokti2:

Saska

isto, pa onda okrene glavu da nesto vidi, a ne pusta

emge

mene marko ne grize. nije ni marta, čak ni sa svim zubima. izgleda da imam sreće :)

jackie, ja pijem dvije kafe dnevno.

Lani

Nije ni mene Iva, to je bila mamina cica dobrica.  :girl_in_love:

stacka

Moji oboje. Ne grizu, tj. u tom periodu nije ni Aleksa grizao da bi zagrizao nego mu ostane sika u ustima a on zvera okolo. Masa radi isto :lol:
On me je samo jednom ugrizao namerno, bio je mnogo veci nego ona sad i ni jednom posle toga.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Mene je Vida jednom ujela tako da mi je raskrvarila bradavicu. Ja sam zaplakala, zaplakao i Sava. Sada nekad proba da gricka, dok se uspavljuje ili igra, odmah je odvojim. A Sava, srce moje, nijednom nije ni probao.

Saska

Nocas je po prvi put spavao od 20-03.30 i nije sisao ni jednom, obicno mu je prvo budjenje oko 01-01.30. Celo jutro me bole grudi, nikako da izvuce sve. Bile su pune kvrgica, tek malopre je uspeo sve da ih razbije.

Deda

Bravo za Mihajla, kako mu je nadimak ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

ja imam interne nadimke za svoju decu :)

Jovan-Keka
Mina-Simi ili Siki (s kao skola)
Mihajlo-Coka

a kako ce ga zvati ostali, jos ne znam

disco2000

Petra sisa milion puta :wall:

disco2000

Povracanje i dojenje, kako uskladiti? Ima li ko iskustva?

Gost51

ivana jednom ili nijednom

Saska

Quote from: Marty Maraskino on January 16, 2011, 08:22:04 PM
Povracanje i dojenje, kako uskladiti? Ima li ko iskustva?
ko povraca, petra ili ti? ja sam imala neku blagu vrstu stom. problema kad sam dosla iz porodilista-dobila od jove i mine, oni bas tad dobili stom. virus.