Main Menu

Dojenje

Started by emge, June 26, 2010, 07:07:07 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Una isto zaspi bez sisanja ali zato ako se probudi u toku noći samo tako može da se umiri i rano ujutru, ako ne sisa u stanju je da se dere da se ori zgrada.  :hm:

emge

Lani, tako je i Marko do prije mjesec dana. Prvih mjeseci na poslu sam bila ko zombi :)

disco2000

Quote from: emge on November 28, 2011, 09:49:44 AM
Legne u krevetac, pustim mu muziku, ja legnem na krevet pored čitam nešto i vičem šššššššš :lol:
Mada, uglavnom ga tata vodi na spavanje i radi sve ovo od gore.
Petru, kao i Lakija nekada, vodim iskljucivo ja i to je onda mucenje, za oboje... :girl_sad:

Lani

Emge preguraću još malo. :friends:

Mm stvarno podmeće leđa maksimalno, noću samo on ustaje da je nosa, nekad upali to nosanje ili, ako je baš umorna, da joj vode i ona se vrati na spavanje ali kad je baš gusto i ništa drugo ne pomaže moram ja da uskočim.

stacka

Masa bez problema zaspi kad ja nisam tu. Ali, ako zna da sam u kuci, cao, nema sanse :girl_sigh:  o nocnom histerisanju da ne pricam, mislim da je cuju oni na pocetku ulice koliko se dernja :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Moja kuma se tako mučila sa sinom i onda ga je, kad je imao 18 meseci, poslala kod svoje mame, na odvikavanje. :lol:
To je bila baba koja ga inače čuva dok su oni na poslu, tako da je on tih nedelju dana najnormalnije bio kod nje, sisanje nije pomenuo i tako srećom onda i nastavio kad su ga vratili kući.
Njoj je tek to upalilo. :crazy:

emge

Marko se isto dernjao noću, a onda sam odlučila da probam da to prekinem. Bukvalno bih ga dovela u dnevnu sobu, uključila tv, ljuljkala u krilu. Dva dana tako i izgleda smorilo ga da se budi :lol:

Saska

Jao, sto mene nervira kad neko ne moze da "savlada" rodjeno dete, nego ga salje svojoj mami.

Lani

Pa dobro, mene ne nervira. Svako se bori onako kako misli da treba.
Uostalom, Mihajlo je prestao da sisa sa 12 meseci, ti si sve vreme na bolovanju, ona je 7 meseci na posao išla kao zombi. Nisi baš u poziciji da procenjuješ kako je to, ako nisi i sama kroz to prošla.  ;)

Saska

A ovo dvoje starijih su se odgajili sami. Nemoj odmah da se ljutis.

Lani

Ne ljutim se ali ti je komentar fakat bio bezveze.

linga

A  i zašto bi puštala deta da urla noćima tražeći siku, ako to može bezbolno iu bez plakanja da uradi u dogovoru s mamom?  :ces: Ja da imam mamu, sigurno joj ne bi smetalo da to uradim. No, svako radi kako misli da treba, ja sinoc kad se Sara probudila probah da joj ne dam siku, urlala je da se tresla kuca. Epilog, ja nekarakter, uspavah dete na sisi.  :girl_smile:

Lani

Una je imala jedan solidno dug period kad uopšte nije sisala preko noći... Sad smo opet uveli to povremeno sisanje noću i bojim se da ćemo samo imati više problema zbog toga sa odvikavanjem.

disco2000

Ja ludim :crazy: i nemam gde da je saljem, a poslala bih je, vrlo rado, sve me boli od nocnog maltretiranja... ma i danju maltretira

stacka

Ja se slazem sa Lani :innocent:
i definitivno nije isto odvikavati dete od 10-11 meseci i 18-19-20, sto su veci imam utisak da je teze. Ja se i dalje nadam da ce Masa okrenuti glavu kao Aleksa, to bi mi bilo najlakse i najbezbolnije ali to nema sanse da se desi.
Moja mama bi bez problema pristala na ovu varijantu koju Lani pominje, sigurna sam, ali nema teorije da bih joj jos i to ostavila da uradi ovako bolesnoj.
Naravno, padale su mi i ideje tipa da namazem kecap, senf i sl, ali mi zao da joj ih skroz ogadim :girl_sad:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.