DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Senka, super tii je ova mandarina  :girl_in_love:

Ima i ovo, mnogo zanimljivo deluje, jelovnik po 'meri', kao i vežbanje  :girl_in_love:

http://mandarina.rs/zdravo-se-hranim/stakako/Kako-da-smrsate-ove-godine.a-139.48.html
Janko 23.7.2002.

AnaK

Ajd ovde da se pohvalim, od NG imam 3 kg manje, i poprilično u obimu stomačine - nisam imala snage da se izmerim  :-[ ali zakopčavam suknju koju sam jedva uspevala da približim.
Držim se onog emge/bea režima, s tim što se sad trudim da vrstu namirnica uklopim sa hrono-pravilima.
Zadovoljna, baš  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Ceca

Bravo AnaK, to je odlican rezultat za mesec dana  :clap:
Dusan 05.08.2005.

Dawn

Mi smo se juče izmerili, javljam se krajem februara :)

AnaK

I ja sam baš zadovoljna, stvarno  :girl_in_love:

Otkrila sam Kuč jogurt sa 0.5% mm, divan mi je (jedini koji mi se dopada). Nisam ga još locirala po marketima, kupujem ga, u čaši, u jednoj pekari nadomak posla. Probajte ako vam ne prijaju ostali  :good:
Janko 23.7.2002.

Dawn

Saska

cici

Deda

Quote from: AnaK on January 29, 2012, 12:02:01 PM
Ajd ovde da se pohvalim, od NG imam 3 kg manje, i poprilično u obimu stomačine - nisam imala snage da se izmerim  :-[ ali zakopčavam suknju koju sam jedva uspevala da približim.
Držim se onog emge/bea režima, s tim što se sad trudim da vrstu namirnica uklopim sa hrono-pravilima.
Jeeee  :clap:
Ja sam plus 3 , znaci meni si ih poslala  :sissyfight:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

NenaS

Quote from: AnaK on January 29, 2012, 12:02:01 PM

Bravo! :clap:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

emge

AnaK, bravo :clap:

Da li to uklapanje sa hrono ishranom znači da ne piješ jogurt i ne jedeš hleb posle 12h?

Ja imam isto -3kg od 5. januara, ali to su one kilice koje sam nabila u 3 nedelje prije toga, pa računam da sam sada na nekoj nuli. Obim je -6cm, a izmjeriću se i za koji dan ponovo.
Meni ovaj moj režim generalno prija, desi se ponekad da pojedem nešto nedozvoljeno, kao prije neki dan budimsku salamu sa bijelom kiflom, ali sam to okajala sa klizanjem :)

AnaK

Emge, samo ne jedem hlebolike stvari posle 13h. Jogurt pijem, kao i kafu sa slatkim mlekom. A i razdvajam mlečne/životinjske proteine, osim za doručak. Već 2 meseca doručkujem gibanicu iz obližnje pekare koja mi mnogo prija, i mnogo mi se sviđa - iz kalupa za mafine, mlad sir i uopšte nije masna.
Janko 23.7.2002.

moma

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Bravo devojke, to je super rezultat za malo jače od 3 nedelje, posebno što idu i obimi dole.  :clap: