DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: maxic on January 30, 2012, 07:33:35 PM
Ja cu da vam kazem koliko sam ja smrasla po kucnoj vagi, ali da ne padnete u nesvjest. Ove injekcije stvarno djeluju a i nisam leba vidjela ( i bilo kakvih UH) 3 sedmice. Nevjerovatnih 8 kg. Sutra cu ici tamo gdje me bodu da i kod njih stanem na vagu.  Bas mi se vidi, pada sve s mene.  Sad mi se cini da mogu da gladujem do smrti :lol:
:nesvest:
Bravo mrsavice  :clap:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Maxic na koliko si bockanja do sada išla, i koja je procena, na koliko treba?
Janko 23.7.2002.

Margarita

Lani

Maxic bravooo!!!!  :clap: :clap: :clap: To je fenomenalno, sad samo nastavi!

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

cici

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

moma

bravo, maxic
to nesto koristi i moja rodica u usa

maxic

Quote from: AnaK on January 30, 2012, 08:11:43 PM
Maxic na koliko si bockanja do sada išla, i koja je procena, na koliko treba?

Anak , oni ti daju neke koktele  jednom sedmicno, ali to su toboz neki vitaminski, ostale sam bockas 6 puta sedmicno. E sad nisam sigurna da je to bas u bobu isto kao kod nas ali nema nacina da se to utvrdi jer kriju sastav k'o guja noge, jer su ljudi to sami narucivali, online, pa su kao zabranili bez ljekarskog recepta. Tako nekako, nisam se upustala jer je to kao i sve neki lopovluk da samo preko nekih "klinika" to moze da se nabavlja. E sad istina oni imaju i dr i med. sestru tamo zaposlene ali sam ih ja na blic jednom vidjela.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Ne mislim ja da je lopovluk, i podržavam da se radi u klinici, iskreno :) Sjajno, sjajno  :clap: :clap: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Iskreno,  ne bih ni ja sama sebi.I treba da radi strucno lice.

Vockica

Bravo Maxic!!
Ja bih rado na mezo.....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

cici

Citala sam na nekom forumu pricu devojke koja je isla na mezo ko Ioanne, saveti koje je dobila pa mogla je da smrsa i bez mezo tako.Vrlo propisana dijeta, vezbanje tri puta nedeljno, i ne secam se sta jos a bilo je.
Da se razumemo carobno stapic ne postoji to nam je valjda svima jasno, ovo su sve samo pomocna sredstva.

Vockica

I ja sam citala i verujem da je tako. Iskreno mislim da ce mi na kraju trebati nesto za stomak, da ne kazem visak koze, od trudnoce. Mozda kavitacija...dok stignem dotle ima jooosss
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.