DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

ovo za cokoladu uklesati kako je dobro napisano... hvala praslin!

Praslin

Godine muke stoje iza tih par recenica  :wall:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Finalina

Lani

Quote from: Praslin on March 19, 2012, 01:09:51 PM
Zapažanje jednog dugogodišnjeg, sveže zalečenog čokoholika  :-[ :
moraš sebe da posmatraš kao klasičnog zavisnika - kao što alkoholičar više nikada ne može da se vrati u El Dorado umerenog pijenja, tako ni čokoholičar ne može naprasno da počne da jede po malo čokolade i da mu to bude dosta. Dakle, jedini način je klasična apstinencija. Ako ikako poklekneš, pokušaš da se nateraš da već posle pola reda otrčiš u kupatilo, opereš zube i hitno se zamaješ sa nečim (ili nekim  ;D ) drugim. Pranje zuba je obavezno manje zbog higijene zuba, a više zbog uklanjanja ukusa.
Kad ti se jede čokolada, ne gasi glad nečin drugim, jer je to potpuno kontraproduktivno, nego samo čekaj da te prođe.
:innocent:

:good: :girl_cray:

jel

praslin :respect:
potpuno si u pravu, potpuno
ja kad uzmem 'malo' gotovo je ...tek onda navalim

Quote from: cici on March 19, 2012, 12:29:09 PM
Mogla ga je do sad bar tri puta ispratiti :lol: nema postar toliko vremena :rofl:
ovaj moj ima, lepo smo se ispricali
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

jel, pusti postara nego utefterisi mecevu menu, mlad mesec, novi pocetak .... secas se?  :girl_haha:

jel

jel

linga

Konacno se uvodim u red sa ishranom. Ona hrononutricija mi nije prijala, kad se najedem ya doručak, ja nastavim u istom ritmu. Sad sam na UN, i prija mi jako.
Držite mi fige da uskoro konačno, posle skoro dve godine siđem ispod 70 kg.

Praslin

Linga :ok:

I ja sam imala isti problem sa hronodijetom i sigurna sam da moji enzimi ne rade na taj nacin :-[

Napravila sam neku kompilaciju UN, joga dijete i balansirane redukovane :-[
Za sada radi sjajno, skinula sam vec 4kg :clap:
Doduse, tek je pocetak i moj visak je ogroman, pa brze ide nego drugima, ali je bas motivisuce.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

jel

praslin :respect:

Lingic ispod 70 :krsti: bices kao glitti, uljez na temi  :kiss1:

Lani

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

AnaK

Janko 23.7.2002.

Praslin

Hvala svima :bighug:
Ali to je tek vrh ledenog brega, treba skinuti jos 26 :girl_sigh: