DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Praslin samo napred  :bighug:
Fina, skroz izbaciš so ili kako? Ja mogu da jedem prilično neslano ali ne znam baš da li bih mogla sasvim bez soli. Imam čak i neku celerovu so, kupila u zdravoj hrani, ali nju nešto slabo koristim.

Finalina

nista nisam solila prve dve nedelje, a ovako izbegavam maksimalno u protekle dve nedelje (mada jedem spremljeno za sve, mislim dok smo bili na zimovanju)... najbolje je kuvati i peci sve bez soli ( i ne jedem nista industrijsko vec zasoljeno)

maxic

Ovu so preporucuju kod dijeta
http://www.mortonsalt.com/for-your-home/culinary-salts/food-salts/3/morton-lite-salt-mixture

Kaoi izbacivanje svih zacina koji imaju puno sodium-a tipa soja sosa, raznih preliva za salate. Zadrzavaju vodu . Meni se deavalo da osciliram po 1-2 kg a recimo sve sam jela po pravilu osim sto sam pojela sniclu u restoranu na kojoj je bilo ko zna sta od preliva sa puno sodium-a. Sledeci dan neslano, i puno vode i ode sve.

BTW, uzela sam veceras da vjezbam, 15 minuta biggest looser-a i lipsala sam. A tek koske sto mi krcaju.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

senka

jel beše za biggest looser treba neki dodatak?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maxic

Trebaju mali tegici , ali mozes i bez njih. Doduse ja nisam daleko odmakla i radila sam bez tegova. Dupe nisam godinama pomjerila, toliko sam van kondicije, da sam sokirana.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

danas se skidam sa secera
bokte vec sam popila 4l vode
al sam jela prosla 3 dana nekontrolisano

Finalina

i ja tako nekako, nisam jela slatko, ali jesam jela hleb i ne prija mi uopste ( odmah sam dobila stomak)

Praslin

Petak, dan za merenje  :nokti2:
Rezultati posle prve nedelje su odlični.  :clap: :clap:  Dobro, znam, prva je nedelja, kasnije neće ići tako naglo, ali je lepo videti pomeraj na vagi  :-[
Uz to se osećam odlično, a i ten mi je nešto sinuo. Izgleda da sam konačno nabola dijetu koja mi odgovara.  :clap:
Najvažnije mi je za sada da pazim da rano ležem da spavam, najkasnije do 23h, jer onda mogu da izdržim i dijetu i sve što dan nosi.

Obećala sam sebi da ću da se merim samo jednom nedeljno. Režim se produžava na narednih 6 meseci  :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Kafica

KOd mene pomeraj na vagi nula, a već 2. nedelja. Ne uzbuđujem se, jer je slično bilo i prošli put, a na kraju oslabila  8kg za 3 meseca. Pila Herbalife, a sad probam to isto samo bez HL, pa da vidimo.
E da, kupila konopac za preskakanje, pa đipam ujutru, tj. jutros 1. put :girl_haha: I to je promena, prošli put ništa nisam radila.
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Praslin

Nešto sam sama iskompilirala  :-[
Ona moja balansirana redukovana mi ne odgovara više, što zbog ritma, što zbog toga što sam se ja promenila (imam jedan organ za varenje manje u stomaku  :-[ ).
Hrononutricija zvuči dobro, ali opet ne odgovara mom bioritmu nikako.
Na kraju sam napravila sama sistem i baš mi mnogo prija, a i uklapa mi se u dnevne obaveze. Što je najbolje, dobro je izbalansiran kad se pogleda unos UH, proteina i masti + stignem da odmorim pankreas.

Videćemo za nekoliko nedelja da li sam ubola pravu stvar. Mislila sam da držim dijetu tako 3 meseca, pa onda da odem da se malo ispregledam. Prošlo je već godinu i po od operacije, pa je krajnje vreme da odem na kontrolu.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Deda

I ja sam na nekoj sopstvenoj redukovanoj ishrani , 2.nedelja, smrsala oko 1,5 -dobro je-vazno da se pomera na dole .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

Bravo Dedo  :clap:
Kod tebe i ne bi smelo brže, ti si tu negde oko idealne težine.

Deda

Ma to deluje zato sto sam visoka , s'godinama mi se pomera idealna tezina. Celog zivota idealna mi je 65, sad mislim da bih izgledala premrsavo sa 65 , ili se mozda tesim  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006