DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Praslin

Vid je pre nekoliko meseci zapeo da kuka zašto on nema veliki stomak  :blink:
I ja onda skontam da ljudi za koje je on baš vezan većinom imaju velike stomake: ja, tata, najbolji drug, omiljeni komšija...
Onda sam mu objasnila da nije baš dobro imati veliki stomak, da to nije zdravo i da i mama pokušava da ga se reši. Ne znam koliko je skontao, ali se bar više ne žali što ima pločice na stomaku  :lol: :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Pa logicno, poistovecuje se sa ljudima oje voli i koji su mu uzor u zivotu.

Praslin

sad bi valjalo da se ja poistovetim sa njegovim procentom masti  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Nesto razmisljam kako bi bilo mnogo dobro da je bitno samo koliki je kalorijski unos a ne i od kojih namirnica dolaze :lol:

hanna

E pa ja poznam jednu koja je za  tri mjeseca, mislim , izgubila 35 pounds .Jela je sasvim normalno, sve sto se nalazilo na trpezi , samo je vodila racuna da joj dnevni unos kalorija bude 1200  :crazy: Ja probala pa se pogubila u racunici  :crycry: ..i dalje cekam taj famozni ponedaljak da startam sa dijetom  :crazy: Cvrst mi karakter do ja**  :lol:

cici

hanna

Logicno ,kad se ne skidas sa slatkisa  :D
Meni je trener odredio 1300 kalorija na dan ,plus vjezbe sto sa njim sto sama  :lol: i naravno dao mi tabelu koju treba sedmicno da popunim i donesem mu da vidi , tako da ima uvida u moj svakodnevni jelovnik  :lol: Evo natezemo se vec dva mjeseca, sve danas cu , sutra cu  ,doneti   :lol: Ali nalupacu mu tamo baklava , trahana , cicvara i kojekkavih specijaliteta , pa neka prevodi sa srpskog na engleski  :rofl: Neozbiljna sam stvarno , nikako da obuzdam samu sebe , :crycry: a on uredno svaki mjesec skida sa kreditne kartice , pa ti draga jedi baklave  :wall: :lol:

cici

Nije tacno, slatise gotovo i da ne jedem ili ako pojedem to je zanemarljiva kolicina.

hanna

cici

hanna

Piiih , a sa tobom je pa kao covjek nacisto  :rofl:

cici

hanna

Teoretski ili u praksi ?  :D Vratimo se temi  :lol:

cici

AnaK

Meni se čini da ipak, uz poneke izuzetke koje Praslin pominje, telo u velikoj meri funkcioniše po principu unosa/potrošnje. Da nije tako, ne bi se svi režimi redukovane ishrane oslanjali na brojanje kalorija. Individualna odstupanja - metabolizam, konstitucija, blabla truć postoje, ali...
Janko 23.7.2002.