DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Praslin

Quote from: cici on September 02, 2012, 08:30:05 PM
Ma nemoj pa bile bi spremne za Olimpijadu :rofl:

Ja planiram da od sledece nedelje najkasnije od polovine meseca krenem na neke vezbem sve sam nasla samo mi se ne svidja sto treba da se plati za tri meseca da bi bilo povoljnije.

bolje da platiš tri meseca unapred, onda nema odustajanja  8)

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Ne svakako kad krenem necu da odustanem, meni je samo problem dok ne krenem ali 10 000 odjednom :crycry:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

http://www.fitcurves.rs/
Ovo, deluje mi idealno u uslovima koje mi zapoveda skola i decije aktivnosti.Na 5 minuta mi je od kuce i moze da se vezba kad god u toku dana i nije ogranicen broj termina.Nisam jos isla  do njih da proverim sve ove informacije, sve krecem pa nikako.

AnaK

Baš zanimljivo izgleda  :good: Meni se čini da je 3x nedeljno po pola sata  :think: Vidim da ima i blizu mene, ionako sam u dilemi na šta da se bacim  :crycry:

Ja se bavim svojom pretpostavkom o insulinskoj rezistenciji, i taman sam mislila da sam ukapirala princip glikemijskog indeksa, a onda sam saznala da postoji i insulinski indeks  :crycry:
Janko 23.7.2002.

cici

Ne znam devojke koje idu, sa onog f gde se sve trebi na sitna crevca :lol: kazu idu svaki dan, svakako cu da odem da pitam.

AnaK

Iščitah sad i ja :lol: Super mi zvuči. Hvala na info, mislim da ću ja da uplatim mesec dana za početak, i da će mi to sad biti prva naredna rekreacija :) :flower:
Janko 23.7.2002.

cici

E ali ima fora taj prvi mesec je i najsukplji jer se placa neka clanarina od 2500.

AnaK

Videh, al' to se svakako plaća pa plaća. Moram a isprobam kako mi odgovara, pa mogu posle (pretpostavljam  :ces:) da uplatim naredna 3 meseca. Ako mi ne odgovara (počnu leđa da me bole, dalekobilo) ipak mi je jeftinije da bacim mesec po punoj ceni, umesto 3 sa popustom.
Janko 23.7.2002.

cici

Slazem se ali sprave nisu sa opterecenjem pa racunam da nece biti opasno po ledja.

AnaK

Ne bi trebalo, al' ipak mi lakše da probam :) Zvaću sutra da zakažem taj prvi susret  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

cici

E nego jesi videla, mislim da ima par probnih besplatno.

AnaK

Nisam  :think: I to je super. Na glavnom sajtu mi promiče i 'Učlanite se danas sa 66% popusta npr" ali ne mogu da uhvatim za šta je, prekratko traje :girl_wacko:
Janko 23.7.2002.

cici

Ne vidim to, ali kad su se otvorili delili su flajere sa tim popustom.

emge

Išla je moja kuma na to, i posle početnog oduševljenja, brzo joj je splasnuo entuzijazam. Mada ona baš voli da ide na traku, a meni to izgleda užasno dosadno.
Probajte svakako.

AnaK, ajde na zumbu. Isto je prvi trening free. I tako dok obiđeš sve rekreacije u okolini za free, prodje mjesec. :good:

Ja se spremam da krenem sad ponovo na zumbu :)