DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Ivy

Quote from: chokoladica on November 12, 2009, 10:06:32 PM
ZNam, to i koka kola bese?  :lol:

da da Zero  :lol: za pms dusu dalo :lol: umjesto slatkisa :)

edit: i zdravo je u pm :rofl:

Flyingman-Junior

Ja sam prestao pre nedelju dana sa dijetom. Poceo sam da se ocecam veoma slabo i svi kazu da sam ubledeo. Ja ih ubedjujem da je to od celonocnog igranja counter strike-a ;) , ali morao sam da popustim pod pritiskom. I dalje jedem voce za dorucak, i pazim na kolicinu hrane koju unosim. I dalje stojim na 102 kg.

chokoladica

Koliko si visok fly?
102 je super kilaza za muskarca koji ima 1.85 1.90 , al ja to iz svoje perspektive  :lol:

Flyingman-Junior

Ne znam tacno , ali negde oko 183cm. Napravicu malu pauzu pa cu opet da krenem, zacrtao sam sebi da moram da smrsam do 90-95 kg.

chokoladica

Quote from: Flyingman-Junior on November 13, 2009, 12:09:07 AM
Ne znam tacno , ali negde oko 183cm. Napravicu malu pauzu pa cu opet da krenem, zacrtao sam sebi da moram da smrsam do 90-95 kg.
Ma jok, dobro ti je to. Ne moras . Sta je musko bez 100 kila  :D

Deda

Quote from: chokoladica on November 13, 2009, 12:10:39 AM
Ma jok, dobro ti je to. Ne moras . Sta je musko bez 100 kila  :D
Ma jok...sta je lubence bez 10 i musko bez 90..... :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Beatrix Kiddo

Choko bravo!  :clap: :clap:

Fly, i to je napredak! A izgleda imas i trenutnu gradju i cilj kao mm  ;)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Flyingman-Junior

Quote from: Beatrix Kiddo on November 13, 2009, 02:38:52 PM
Choko bravo!  :clap: :clap:

Fly, i to je napredak! A izgleda imas i trenutnu gradju i cilj kao mm  ;)

Hvala, citacu izmedju redova ;)

Glitter

Quote from: Marty Maraskino on October 10, 2009, 10:02:12 AM
A zasto nije dobra limun dijeta? :think: Nesto sam propustila...
priznaj da si je drzala :D

chokoladica

Jedno pitanje za one koje su smrsale, i koje su zadovoljne ili napretkom ili trenutnom kilazom. Kakav utisak imate kad se pogledate u ogledalo?
Pocinjem da se brinem za svoje sive celije, i provaljujem da sam postala opterecena. Bez obzira na 6-7 kila manje u odnosu na pre 3 meseca, bez obzira na to sto su mi sve pantalone koje imam velike ( i ocajno mi stoje), ja kad se pogledam u ogledalo vidim.. debelu choko  :girl_cray:  Cisto sumnjam da cu doci u fazu da nista ne jedem ili da guram sebi prst u grlo posle jela, ali opet, pored svih pohvala..  ja ne mogu da se gledam..  Pitanje je ozbiljno..mozda glupo, ali ozbiljno.

Ivy

AnaK

Čoko, mislim da će se to regulisati kad ti popusti kičma, kad mrdneš iz kuće i kad kupiš nešto što ti nova kilaža omogućava, a prethodna nije  :bighug:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Onda je do horoskopa , da ne brinem?  :lol:

Ne, ja nisam sigurna da li je obicno nezadovoljstvo u pitanju ( i zasto kad nisam ni mislila da cu skinuti toliko), ili nesto drugo?

Ti si navikla na manju kilazu, koju si imala nekad, pa mozda preterujes sa tim svojim nezadovoljstvom.

Ja se bojim da je meni ostala neka slika od pre 15 godina u glavi i da sebe tako dozivljavam, i da mogu da smrsam i jos 5 kila, i opet cu sebe dozivljavati isto.. Prosto ne znam  :think:

Ivy

Quote from: chokoladica on November 17, 2009, 02:39:05 PM
Onda je do horoskopa , da ne brinem?  :lol:

Ne, ja nisam sigurna da li je obicno nezadovoljstvo u pitanju ( i zasto kad nisam ni mislila da cu skinuti toliko), ili nesto drugo?

Ti si navikla na manju kilazu, koju si imala nekad, pa mozda preterujes sa tim svojim nezadovoljstvom.

Ja se bojim da je meni ostala neka slika od pre 15 godina u glavi i da sebe tako dozivljavam, i da mogu da smrsam i jos 5 kila, i opet cu sebe dozivljavati isto.. Prosto ne znam  :think:

pa mozda ima i toga malo  :'(   

da napisem da pretjerujes ...ne smijem  ;D  nemam pravo  :-[

'adje ovako..cime si konkretno nezadovoljna? realno?

ti si (bez pretjerivanja stvarno) dobro izgledala na moru...kad se sjetim kako si opisala sebe prije nego nego sto si dosla   :ljut:  ocekivala sam ko zna sta  :sissyfight:   lujko  :ljut:

...mogu da zamislim kako sada izgledas sa tom kilazom  :good:  na slikama izgledas sjajno , uzivo vjerovatno jos bolje... ako treba "zatezanje" to ces srediti vjezbama...naravno posto saniras problem sa kicmom ...
:kiss1: