DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

I ja sam tu, pridržavam se, pada mi promenljivo teško. Meni se jeeeeezivo jede nešto slatko povremeno, ali odolevam. :pioneer:

Jedini kriterijum mi je da uđem u haljinu za 10ak dana, i samo to ću smatrati rezultatom :)
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ja sam jela sladoled danas :ljut: ne vredi, zivcana sam :lol:

Deda

Quote from: AnaK on July 15, 2010, 02:44:58 PM
I ja sam tu, pridržavam se, pada mi promenljivo teško. Meni se jeeeeezivo jede nešto slatko povremeno, ali odolevam. :pioneer:

Jedini kriterijum mi je da uđem u haljinu za 10ak dana, i samo to ću smatrati rezultatom :)
Ja jedva cekam da vidim haljinu
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Flyingman-Junior

Posle 1 vodenog dana na un dijeti skinuo sam oko 10-11 kg. A sada sam presao na Atkinsa posto od veceras necu biti bas puno kuci i to ce mi cini mi se najlakse biti da ispostujem.
Plan je da skinem u narednom periodu jos 10-15 kg sto mislim da mi nece biti previse tesko posto cu u narednom periodu dosta da se krecem na vrucini i da cu dosta da se znojim. Mada i sve sto skinem u narednom periodu vise 5 kilograma bice veliki uspeh posto tu kilazu nisam imao sigurno zadnjih 8 godina.
Trenutno imam 105.

chokoladica

Quote from: Ivy on July 13, 2010, 01:58:52 PM
Ovako izgleda dijeta napravljena prema ženi u ranim tridesetim, koja je htela da izgubi salce oko stomaka posle trudnoće. (nekoliko mojih drugarica je odlično doteralo liniju jedući na ovaj način)

Satnicu prema sebi određujete, ali je veoma bitno da jedete na svaka 3 sata

7h - 250g jogurta, 50g hleba, 50g povrća, 50g sira

10h- 200g voća

13h - 250g povrća, 100g mesa, 50g hleba

16h - 150g voća, 50g sira

19h - 250g jogurta, 50g hleba, 100g povrća

ukupne dnevne količine:
JOGURT (500g) – sa što manje masnoće (manje od 2%)
HLEB ( do 150 g)– crni, raženi, integralni (sve sem belog i kukuruznog)
POVRĆE ( 400 g) - za sve vrste povrća
osim za: krompir, grašak, boraniju, pasulj, soja, sočivo, pirinač, kukuruz - to treba izbegavati u vreme kada želimo da skidamo kilograme ili da jedemo manjim količinama
SIR ( 100 g) – nemasni, mladi sir
VOĆE ( 350 g) - za sve vrste voća
osim za: banane, grožđe, sušeno voće, lešnik, kikiriki, orasi - to treba izbegavati u vreme kada želimo da skidamo kilograme ili da jedemo manjim količinama
MESO – kuvano : živinsko, teletina, juneće po 100g, ili posna riba 200 g

Dnevno može da se unese : 5ml ULJA i 3g SOLI, voda, kafa, čaj (nezaslađeno), 2-3 limuna
jeeeeej, hvala

AnaK

Vaga mi prilično stagnira :( ali sam jutros obukla košulju i suknju koje pre 2-3 nedelje nisam mogla. Pa sam zadovoljna i nastavljam  :dance1:
Janko 23.7.2002.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Ivy

Ana super! zaboravi na vagu bar nedelju dana, mjeri obime  :innocent:

Ivy

ja cu samo da  :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1:

stomace spada  :clap: konacno  :clap:

Praslin  :bighug: :bighug: :bighug:

eh da...moj voljeni Atkins je past tense  :innocent: ovo je mnogo mnogo bolje  :good:

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Ja se informisah preko neta, i kupih sebi 12 tretmana, sa tim popustom, što je za mesec ili mesec i po, što bi trebalo da pokaže očigledne rezultate. Obaveštavaću vas :)
Janko 23.7.2002.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Ivy

ja sam ovo cudo vidjela na netu, ali ne znam da li radi...ocekujemo izvjestaj naravno  :innocent:

jesi li i dalje na pomorandza dijeti?

Summer

Ivy, kako tebi ide?

AnaK, nikad nisam cula za ovo, drzim fige da bude rezultata  :clap:

Meni poslednjih par dana nekoliko ljudi koje nisam videla mesec-dva reklo kako sam vidno smrsala i da lepo izgledam  :) Znaci, primeti se. Nisam se vagala odavno, pa ne znam u ciframa.
Ne drzim nikakvu posebnu dijetu, ali i dalje vodim racuna, pojedem nesto slatko, ali ne mnogo.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.