DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Znaci da ce biti efekktno  :bighug:
Znas i sama da sve sti je brzo i odmah vidljivo, brzo se i vrati
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ma meni nije bilo tako. I ipak bih volela, mnogo je stimulativnije :girl_sigh:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lukina mama

Anak, sto rece deda sve to brzo ode brzo se i vrati, budi pozitivna i videces rezultate ubrzo. nemoj samo da se meris svaki dan, to je bar meni ubistvo :D

Ovako cemo zajednicki da se borimo i topimo kilograme i ove moje americke lb :D

:bighug:
Luka ,09 April 2005

AnaK

Ma retko se merim, ređe nego ikada. I još se nijednom nisam obradovala.  :'( Zato i kukam :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lukina mama

Quote from: AnaK on August 25, 2010, 08:06:01 PM
Ma retko se merim, ređe nego ikada. I još se nijednom nisam obradovala.  :'( Zato i kukam :girl_sigh:

:bighug: bice bolje, samo probaj da ne razmisljs mnogo o tome :kiss1:
Luka ,09 April 2005

Flyingman-Junior

Evo i ja da se oglasim ponovo. Proslo je mesec i po dana od kako sam prestao sa dijetama i kilaza je tu gde je i bila 104 kg. Ima malih oscilacija uglavnom na gore do +2 kg ali se i vrati nazad. Pokusavam da se pridrzavam onog "Praslin" nacina ishrane i uglavnom mi ne ide od druge. Uglavnom uspem dorucak i veceru donekle da ispostujem, uzine skoro retko a rucak skoro nikad. Jedino sto sam presao uglavnom na integralni hleb.
Inace bio sam mesec dana na UN dijeti i posle toga na atkins oko 2 nedelje. Nisam pravio prekide izmedju dijeta, samo sam presao sa jedne na drugu.
U sustini zadovoljan sam sadasnjim stanjem posto sam vrlo cesto zavrsavao u etno restoranima na teletinu, jagnjetinu ispod saca i ostale djakonije.
Planiram da za jedno mesec do mesec i po dana krenem sa jos jednim krugom UN i Atkinsa kao u predhodnom periodu posto mi je cilj sve ispod 100 kg.

AnaK

Fly, samo napred  :clapping: :clapping: :clapping:

Vratila mi se danas koleginica posle 3 nedelje odmora, i rekla da sam se prepolovila, i da nikad nije videla da se neko tako brzo preoblikuje :sreca:

Ne mislim da je baš tako, al' mi digla moral  :-[
Janko 23.7.2002.

Ivy

Lani

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

aleks

eto vidis, a ti mislila da ti sporo ide  :clap:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

jel

:think: mora da hoce da ti uvali neki njen posao

saaaalim se :)
a jeste tacno da kad se gledas svaki dan, sat i ne primetis kako se preoblikujes
:clap:  :clap:

ja odlucila da se okanem cokoladnih-poboljsivaca-raspolozenja again :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

bar 7dana -voda, tecnost, limunada, voda, pre podne voce, popodne proteini
valjda mogu nedelju dana da budem istrajna  :wall:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

emge

Par dana sam jela sve što sam stigla - zašto ne znam :lol:
Valjda sam mislila mogu par dana da se opustim :girl_smile:
Nije se pokazalo kao dobra taktika, tako da sam od juče na kontrolisanoj ishrani.

Čini  mi se da već ima pomaka na dolje. Moram da vam se pohvalim, ne bih li ostala u ovom režimu :)