DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: Lilit_Depp on June 12, 2009, 11:44:49 PM
Ja danas pojela 400g Milke

Ti uopšte nisi svesna koliko si srećna. Ja toliko pojedem kvartalno, i opet kuburim  :ljut: Da jedem toliko slatkog, viljuškarom bi me transportovali na preglede, kroz prozor  :ljut:

Bravo za sve koje idu naniže  :clapping: :clapping: :clapping:
Janko 23.7.2002.

hypolina

Quote from: Lilit_Depp on June 12, 2009, 11:44:49 PM
Kako???
Ja danas pojela 400g Milke i od poludepresivnog stanja jutros, sad sam u egzaltaciji. :lol:
Nisam trenutno spremna ni za kakvu dijetu. :(

Ne smem da ti kazem! Kritikovaces me... :)
Pise ti malo iznad...

Gubila sam oko 2.5 kg mesecno sto je dozvoljeno uz dojenje. Do kraja januara od porodjaja ni gram nije spao. Sad jos samo malo i moje stare stvari ce biti presrecne da se opet druzimo. :lol:

Ja sam isto od onih da jedem kad sam lose volje. Nije mi se nikada desilo da smrsam od stresa i nerviranja. Tada mi je hrana jedini lek. :mrgreen:

lilit_depp

Quote from: hypolina on June 12, 2009, 11:53:42 PM
Ne smem da ti kazem! Kritikovaces me... :)
Pise ti malo iznad...
Ma necu te kritikovati. :)
Meni je test intolerance super za dijetu (i ni za sta drugo, posebno ne za testiranje decjih "alergija/intoleranci" :lol:) posto napismeno dobijes sta ti "smeta" i sta ne smes da jedes. Moja sefica isla i rekli joj da ne sme da jede sve ono od cega se inace deblja i stvarno zena smrsala jedno 12 kg, mislim. I jos kaze: - Znala sam da bih smrsala da sam sama sve to izbacila iz jelovnika, al ovako mi je bilo lakse - imala sam to "overeno i potpisano". Psiha je chudo. :rofl:

:kiss1:
L, L, K

Kafica

Dugo se nisam javljala :-[ ali kilogrami odlaze :)
Pala sam ispod 57 (nemam digitalnu vagu), a više se ne pridržavam onako striktno kao u početku, što znači više od 7kg za 2,5 meseca.
Juče sam probala moju omiljenu 'devojačku' haljinu, jedinu koju nisam poklonila u onom napadu malodušnosti zimus (onomad kad sam mislila da nikada neću ponovo ući u svoje predtrudničke stvari) i mogu da je zakopčam, mada mi malo zateže preko grudi (koje sad baš i nisu neke), moram još malo da skinem :girl_smile:

:clapping: :clapping: :clapping: za sve kilice koje odlaze!!!
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Vockica

Bravo kafice!!!Jos pijes HL??

Hypolina tek sad vidim sta sam napisala :wall:  :kiss1:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Super ste sve, blago vama  :clapping: :clapping:

Ja se nadam da idem dolje, jer me sve malo manje steže, ali steže i dalje  :'(

Tako se nadam da ću se i ja jednom pohvaliti tako dobrim rezultatima.

bubi

AnaK

Janko 23.7.2002.

lilit_depp

Moze li meni jedan dajdzest ako se ne jede brasno, secer, ulje i mlecni proizvodi, sta obicno jedete? Kuvano povrce, kuvano meso, voce?
L, L, K

Lani

Ja uvek pazim i koje voće jedem, tj. biram ono sa najmanje UH. Jedem i sveže povrće, salate, grilovano meso, mladi sir, jogurt sa 0% mm.
Najviše mi nedostaje testenina  :girl_cray:

hypolina

Quote from: Lilit_Depp on June 13, 2009, 12:15:12 PM
Moze li meni jedan dajdzest ako se ne jede brasno, secer, ulje i mlecni proizvodi, sta obicno jedete? Kuvano povrce, kuvano meso, voce?

Jedem proju tj. mafine od projinog brasna na 100 nacina. Ubacim u to suseno voce, ili krastavcice i papriku seckane ili prsut, itd. Dalje jedem ovas (haferflocken :) ) raz, jecam u onim klasicnim pahuljicama sa ovsenim mlekom.
Za rucak jedem povrce, corbe, meso koje mi je dozvoljeno.
Za veceru nesto kao i za dorucak ili parce razanog hleba, kuvano jaje, susam, zelenu salatu, malo govedjeg prsuta.
Izmedju obroka voce.
Sve pravim na grozdjanom ulju koje kao snizava holesterol, pa jedem i przeno. Smazem i przena jaja kad ne stignem nista da skuvam. :)
Ne jedem nista od mlecnih proizvoda (mada se mislim da li i ja da predjem na ovo Nikino mleko :lol:
Ne jedem psenicu ni u kom obliku.
Ne jedem suncokretovo ulje.
Ne jedem secer i kvasac.
To su glavne stvari, ima tu jos dosta povrca koje ne jedem (grasak, kupus, boranija, itd.) i voca (banana, jabuka, itd.).
Pijem cedjen sok od cvekle i pomorandze, mada nekada mi ceo dan prodje da pojedem parce proje jer ne stignem sebi da spremam hranu, a ne mogu nista od junk food-a napolju da smazem. Onda uvece jedem nesto konkretno. :stidise:

Kafica

Quote from: AnaK on June 13, 2009, 11:54:50 AM
:clapping: :clapping: :clapping:
Kafice, ubiću te  :bighug: :kiss1:
Ma ja i dalje nosim moje landarave stvari  :-[ Ništa se to ne vidi.
:bighug:

Voćko, i dalje pijem HL, ali sada samo 1x dnevno, nekad ujutru, nekad uveče.

I ostala sam dužna odgovor o količini HL po obroku.
Ja stavljam jednu kašiku (onu što sam dobila uz šejk) jer mi je otišlo pola prve kutije za nedelju dana kad sam stavljala po dve. Pitala sam savetnika i on mi je rekao da slobodno stavljam po jednu.
Ana 25.10.2004.

Lani

Bravo devojke  :clap:, za vas sam ja amater  :-[
Kafice, kako ti prija šejk? Moja koleginica ga uzima već par nedelja i baš se pati. Kaže da ništa nije oslabila
  :girl_sad:

Kafica

Lani, i ja sam se baš patila u početku, ali ne zbog šejka, već zbog promene režima ishrane. Još sam i broj kafa smanjila sa više od deset na 3 dnevno. Jedva sam čekala da dođe vreme za jelo ili šejk. Ni ja nisam smršala odjednom. Ovo je rezultat posle 2,5 meseca. Stomak još uvek imam, napr i butine. Tu mi najsporije odlazi.
Ana 25.10.2004.

Lani

Ženo!  :o :o Više od deset kafa dnevno  :o