DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

:girl_haha:

Šta ćeš sad da zadaš kao motiv?  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

linga

Quote from: MissL on June 12, 2011, 10:37:15 PM
Devojke drzim fige :clapping: :clapping: i sve cestitke za skinute kile!
Imam jedno pitanje - stala sam kod mame na vagu i navodno imam 75 kg, sto je manje nego zimus, verovatno jer se vise krecem posto 'ishranu' nisam menjala. Ali meni je stomak i salo na njemu vece nego ikad :( i nekako mi stomak 'mnogo smeta', ne znam kako bih drugacije rekla, sve me steze. Da li je moguce da sam stalno naduvena, pa je to zbog toga ili je problem neravnomerno mrsavljenje jer ovo mi je stvarno :blink: ... :think:

Znam da te necu mnogo utesiti ali kod takvog tipa gojenja (gde se lepi na stomak) najbitnije je STA jedes.
Ajde, nemoj praviti velike planove, nego probaj korak po korak, na primer isplaniraj naredna 3 dana sta ces da jesed i probaj da izdrzis. Videces, dace ti kriiila  :kiss1:

Finalina

ova linga je u tako dobrom fazonu da je pratim po temama :rofl: samo da je :bighug:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

linga

Fina, ne zezaj more :) koristim priliku dok smizla spava

Finalina

Quote from: linga on June 13, 2011, 01:25:10 PM
Fina, ne zezaj more :) koristim priliku dok smizla spava
:kiss1: tako je vala pa ti misli sta 'oces

Ira

-2kg  :dance1:
Ne drizim nikakvu dijetu, samo sam probusila kasiku, fizicki se aktivirala, i diiivno se vec osjecam  :girl_in_love:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Despina

A, L, S

Urbana

Quote from: Ira on June 16, 2011, 04:51:39 AM
-2kg  :dance1:
Ne drizim nikakvu dijetu, samo sam probusila kasiku, fizicki se aktivirala, i diiivno se vec osjecam  :girl_in_love:

I ja mislim da je to najbolje, jos kad postane life style.....sjajno....tezim tome

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

jel

- 1.5kg ... ode voda  :girl_haha:

najgora sam - moram hitno da smrsam pred plazu  :wall:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

Quote from: jel on June 18, 2011, 10:06:48 AM
- 1.5kg ... ode voda  :girl_haha:

najgora sam - moram hitno da smrsam pred plazu  :wall:
potpis

AnaK

Quote from: kalimero on March 27, 2011, 11:14:08 PM
a sad druga tema.....danas sam konacno prihvatila (bila saterana) u challenge!!!!!! AnaK, here I go!!!! This means war!!!! hahahaha, sta sam sve izgovorila kad sam ustanovila da u "velike su mi, ajd ih ti probaj" pantalone NE MOGU DA UDJEM bez skakanja do besomucnosti po kupatilu i uvlacenja stomaka do rebara (disanje ne dolazi u obzir ni u snu)!!!!! Aaaaaaaaaaaaa...... hitno, ali hitno, najhitnije minimum 5 dole!!!!! I naravno, sve to sa otprilike 500 trbusnjaka dnevno!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :wall: :wall: :wall:

E samo da vam kažem da sam videla kalimero danas u ovim pantalonama. Čelindž je uspeo  :dance1: :dance1: :dance1:
Janko 23.7.2002.

Finalina