DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Saska

NenaS

Preziveh! Smrsala sam samo pola kg za mesec dana, ali sam izgubila 5cm u obimu struka i 7cm u obimu kukova. :clapping:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

anelore

Unabebili

NenoS, nemoj sad da nalazis izgovore.
Reci cu ti ovo: kad sam gledala tvoje divne slike sa Grze, PRVO sto sam pomislila:
- Kako je lepo oslabila!  :bighug:

i ja da se malko i skromno pohvalim, 67kg  :-[ ( pocetna 71,5, cilj 60 do NG )
pri tom u najgorem pms su sam, ever (kad inace zakacim bar 2 litre vode za sebe i ne puscam  :rofl: )
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

Bravo Neno  :clap: znaci ovog meseca idu kg  :clap:

Una bravo, sasvim brzo i u skladu sa planom, ma sjajno  :clap:

Anelore, daj sad gas, ne posustaj. Jos malo pa si na cilju koji je nekad izgledao tako daleko  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

emge

Bravo Una, sjajan rezultat :clap:

Neno, super za obime!

bubi

Una i Neno  :clap: :clap:

ja ne unesoh onaj Ca i umirem od gladi.
nocas sam jela u 2h(jaja i paradajz).
vola bi mogla da pojedem.
a nosim Ca na posao i zaboravim da ga popijem  :crycry:

anelore

Quote from: rafa on October 23, 2012, 11:54:09 AM
Bravo Neno  :clap: znaci ovog meseca idu kg  :clap:

Una bravo, sasvim brzo i u skladu sa planom, ma sjajno  :clap:

Anelore, daj sad gas, ne posustaj. Jos malo pa si na cilju koji je nekad izgledao tako daleko  :kiss1:
Pa kapiram da nisam vise  :-[ tj. da mi je sad taj cilj opet malo dalji. A sto je najcrnje, ja sam sebe nekada sa tom kilazom, kojom tezim, smatrala debelom i bila duboko nesrecna zbog nje. Juce sam gledala sa decom neke svoje fotografije od pre 10 godina, znas kakav struk i noge i ruke, a ja ocajavala, htela da skinem jos 8 kg, a sad mi je ta kilaza cilj  :crycry:

bubi

Anelore,
veliki put si pregurala i nema razloga da si ocajna.
sad samo glavu napred i to malcice sto je ostalo ove zime da sines i super ce biti.

:bighug:

AnaK

Anelore, nema posustajanja  :clapping: :clapping: :clapping:
A to oko prošlosti... Kačila sam sliku s plaže od pre 15 godina, sad mi ta kilaža nije ni cilj, a tada sam bila nezadovoljna ovim ili onim. Ne treba o tome da razmišljaš, stvarno. Uživaj u napretku, koji je ogroman i sjajan, i nađi snage da dostigneš željeno.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Anelore, pa zar sad, kad si prevalila toliki put da posustenes?!
Najjace navijam  :navijacice1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

NenaS

Anelore :bighug: pa cemu ta malodusnost?! Veliku si stvar za sebe uradila i svima nama si uzor sta se sve moze samo kad se resi.
Ja sam najmanje u svom starijem tinejdzerskom dobu imala 68kg i bila premrsava. Sa 70kg izgledam super, posle prvog porodjaja imala sam 75kg i sasvim dobro izgledala. Sad ni ne znam vise koji mi je cilj...za pocetak da sidjem na dve cifre :-[ ...pa polako...mislim da bih svime ispod 90kg bila zadovoljna.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.