DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Quote from: cici on July 31, 2013, 02:48:43 PM
E za to su vezbice dusu dale, bilivmi.

i s ove teme da si se uklonila  :baba:
idi vezbaj na kuglicama prste  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

cici

Ali imam da prijavim da ne vezbam mesec dana :D

linga

Znam, meni sustinski to najvise smeta, sto se kilaye tice, moze manje vise da bude i ova. Ali kad vidim sebe mlohavu i sa celulitom koji se progresivno siri  :wall: :wall:
a ja samo odlazem i trazim izgovore... proslog leta sam bar trcala, a sad nista, budem toliko umorna i slomljena, da se samo srucim. Znam da nije opravdanje...  :-[

cici

Meni je celulit nestao posle par meseci vezbanja, a kokakolu prilicno redovno pijem e sad ona je zasluzna za stanj stomaka sto nije cvrsci ali kad karakter nisam.
Ne moras svako vece da trcis ali ako mozes da uglavis tri puta nedeljno bilo bi idealno.

linga

Quote from: cici on July 31, 2013, 06:26:36 PM
Meni je celulit nestao posle par meseci vezbanja, a kokakolu prilicno redovno pijem e sad ona je zasluzna za stanj stomaka sto nije cvrsci ali kad karakter nisam.
Ne moras svako vece da trcis ali ako mozes da uglavis tri puta nedeljno bilo bi idealno.

Pa da, to mi je bio ritam, svaki drugi dan. Moraću da se nakanim.

cici

Samo kad krenes, a mozda da odaberes da vezbas danima kad ti je manja guzva ako ima takvih.

vrana

linga, ja te potpuno razumem. nema sanse da bih se uvece bacila na neke vezbe, pa taman da mi zivot od toga zavisi.
doduse, ja i inace ne volim vezbe, ti si mozda ipak u tom pogledu drugacija.

ja sam danas za rucak pojela samo tanjir boranije i kupus salatu. rezultat toga je da sam malopre, za veceru smazala skoro celo pakovanje president sira, trecinu zlatiborac prsute i dva velika pardajza  :crazy:

low carb vecera  :turpija:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

NenaS

Quote from: vrana on July 31, 2013, 08:43:17 PM
linga, ja te potpuno razumem. nema sanse da bih se uvece bacila na neke vezbe, pa taman da mi zivot od toga zavisi.
doduse, ja i inace ne volim vezbe, ti si mozda ipak u tom pogledu drugacija.

Potpisujem do u slovce! :-[
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Margarita

vrano, bitno da je low carb :friends:
ja sam sinoc vecerala przeno jaje, sir, pavlaku i paradajz

danas:
dorucak - tonus, puter i jogurt
rucak - salata (belo meso isprzeno na malo ulja jos prekjuce :D , iseckana jedna sveza paprika, pavlaka, zacin)
vecera - sataras, mozda sir, jogurt...

sutra planiram isti dorucak, rucak - riba, vecera - sataras

moma

stoka nevidjena jw vratila ono sto je izgubila u maju na vma dijeti
danas dan prvi again
grozna sam, grozna
go, rodjendani, sladoledi, lubenice, rostilji....

Vockica

Krenula sam sa treninzima od subote....od 6:30-8h brzo hodanje...recimo 8km a posle 1h nastavljam sa odbojkasicama snagu i ostale vezbice.Danas mi je treci dan i sve me boli ali neka....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Unabebili

ja ovu temu vise ni ne posecujem  :lol:

sama sam se sebi smucila od prenemaganja ocu kakim-necu kakim....mislim, koga ja to lazem i zavravam?!  :hm:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vrana

jao una, molim te!
pa zamisli kad bismo svi razmisljali na taj nacin...pa ko bi onda pisao na ovoj temi uopste?  :rofl:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ja sam ovih par dana bila dobra, sad sam pojela 3 kocke nekog ratluka od lubenice.  :hm:
Još sam oduvala sav šećer u prahu sa njih i opet mi je muka od slatkog.  :crycry: