DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Praslin

Da vežbaš Vučice, nego šta.
Ovo je idealno za tebe: http://www.mooshema.com/2012/05/24/kruzni-trening-za-pocetnike/
traje 20 minuta, ne treba ti posebna oprema, a efekti se vrlo brzo vide.
20 minuta sigurno možeš da nađeš u toku dana  :clapping:

Momo, bravo!

Voćkice, samo napred!  :clapping:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vucica

Jeste, u pravu si sto se tice jacanja karaktera i promene ishrane na duze staze.
Ja sam samo za prvo vreme izbacila sve ono sto me mami, jer je meni tako lakse, bar dok ne prodju one najjace krize.
Moja deca bi isto zivela na slatkisima, i uvek ih imam u kuci, ali barem sada one koje ja najmanje volim, a njima je ionako svejedno.
Sladoled i Coca cola nikada nemam u kuci, jer sam ja zavisnik od toga. To kupim tek kada ocekujem goste.
Doduse uvek imam sokove, ali ja npr. to ne volim da pijem.
Bitna je svakako i motivacija, a ti je itekako imas. Mesec dana ce brzo proci, a svasta moze da se uradi za to vreme.
Ja imam isto tako Vukov rodjendan krajem avgusta, a i susret sa mm posle 5 meseci :love32:.
I kada dodjem u krizu, a dodjem, samo pomislim na to. Ne prodje bas kriza od toga, ali mi je ipak lakse.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

vucica

Quote from: Praslin on August 13, 2013, 09:35:13 AM
Da vežbaš Vučice, nego šta.
Ovo je idealno za tebe: http://www.mooshema.com/2012/05/24/kruzni-trening-za-pocetnike/
traje 20 minuta, ne treba ti posebna oprema, a efekti se vrlo brzo vide.
20 minuta sigurno možeš da nađeš u toku dana  :clapping:

Momo, bravo!

Voćkice, samo napred!  :clapping:

E bas sada snjuvam po netu i gledam sta je odgovarajuce za moju situaciju.
Hvala!
A mooshemu sam iscitala sto puta, i mislim se izmedju toga sto si mi ti dala i Jillian Michaels 30 Day Shred.
A vremena imam sada, a i deci ce biti interesantno.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

Lani

Imaš i ti super motivaciju.  :kiss1:
E super je ovo Praslin.  :good: Vučice, ako već nisi, čitaj malo Mooshemin blog, ima dobrih saveta.

Praslin

Mooshema ume da bude malo ekstremna, ali baš kao što kažeš - ima kod nje odličnih saveta, a posebno je što me samo čitanje bloga motiviše da mrdnem zadnjicu  :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Ekstremne stvari preskačem, ograničim se samo na one motivišuće a da ih ima, ima ih.
Posebno ovo.
http://www.mooshema.com/2012/09/30/promeni-zivot-za-30-dana-nulti-dan/

Vockica

Super je ovaj kruzni trening, to cu taman da uvedem posle brzog hodanja ;).
Danas sam crkla, mislim da  sam jedno 10km prepešacila bržim tempom  :crazy:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Praslin

Da, to je po meni idealno. I provereno se skida mnogo kilograma, na pravim mestima, koža izgleda savršeno...
Ja sam prošle godine krenula po ovom režimu i posle 2-3 nedelje su mi SVI spontano govorili kako odlično izgledam i prosto sijam. Mislim da sam se instant podmladila.
Posle mi se desio jači stres, pa sam se opet vratila u ždranje i ode mas' u propas'.

Mogla bih opet  :think:

Danas mi je nulti dan!

Vockica

Praslin mislis na ovaj kruzni trening da si radila 2-3 nedelje ili si bila na ovom tvom  :rofl: rezimu ishrane na kojem sam ja... :lol:...al ga napisa...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Praslin

Upade mi post nezgodno  :girl_haha:

Odgovarala sam na Lanin post iznad tvog. Bila sam na ovom Moosheminom "Promeni život" režimu, koji je citirala Lani:
http://www.mooshema.com/2012/09/30/promeni-zivot-za-30-dana-nulti-dan/

Kružni trening sam radila i posle i odličan je, ali meni su problem ti napadi jedenja, pa nijedan trening ne može da me izvadi  :wall:

Onu dijetu moje doktorke više ne držim, ne odgovara mi zbog insulinske rezistencije, budem previše gladna. To je isto dobro, nema mnogo procesirane hrane, ali ima previše UH, pa mi skače insulin i gladna sam po ceo dan.  :-[

Vockica

Ja za veceru ne jedem hleb, ujutru ili ovsene ili mala kifla integralna i jogurt.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Praslin

Time će dijeta biti efikasnija  :clap:

Ja ne mogu, moram da izbacim skroz, inače crkoh gladna  :girl_haha:

Lani

I ja moram da izbacim skroz, kod mene je ili-ili.
Uostalom, imam dokaz da gubim kg najbolje kad potpuno izbacim UH, izgubila sam dosta kg sa Atkinsom pre desetak godina.

Margarita

ja sam presla na tonus ujutru, i ponekad krisku uz rucak
poslednji put nismo kupili nista od slatkisa kad smo isli u nabavku
za decu sam spremila lesnike, suvo grozdje i brusnicu, cokoladu za kuvanje, kukuruz kokicar... :D
ima jos ponekih grckalica za mm-a, samo sam ga zamolila da dobro sakrije i ne konzumura u mom prisustvu
sladoled im kupim kad izadjemo napolje, nema vise porodicnih pakovanja :baba:

moma

sta mislite o cokoladi za kuvaje, npr menaz
kad je bas kriza za necim slatkim?