DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

vrana

meni ona uopste nije toliko mrsava kako je vi opisujete  :think:
tj jeste mrsava, ali ne deluje mi preterano
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ne ne, popravila se sad, bila je mnogo mršava ranije, sad je super.  :kiss1:

cici

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Finalina

AnaK

Drastično sam smanjila UH, izbacila praktično sve koji nisu iz voća i povrća, a njih baš smanjila (ne jedem voće ni svakog dana, i minimalno). Za desetak dana, jedno 2,5 kg manje  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Mnogo sam zadovoljna, tako brz gubitak nisam imala, pa, od zlatnih dana pavlaka-jaja dijete. Definitivno su meni UH problem, koliko god ih stvarno ne unosila previše.
Janko 23.7.2002.

Praslin

Moram da ti nekako doturim knjigu o dejstvu UH. Fora je u tome da na sve nas UH deluju tako što se gojimo, ali je individualno koliko na koga i u kojim regijama kod koga. I to je uglavnom stvar genetike, pa to ne možeš da promeniš.
Tako da jednostavno prelomiš da su za tebe UH sasvim pogubni i gotovo.
Ali knjigica je vrlo osvešćujuća. Imam je u audio formatu, ne znam da li imam i neki e.pub

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

kalimero

i dalje ne krecem..... sad me ovo AnaK zamislilo....mogla bih i ja tako da probam..... da izbacim UH ... :ces:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.