DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

Lani

Ne znam ja sad, ja sam tako razumela.  :turpija:

Finalina

dugo sam ja blizu :lol: , ali znaš kako se kaže "tako blizu, a tako daleko" :rofl:

cici

monochrome

:clap: :clap: :clap: za sve

Quote from: AnaK on May 06, 2014, 05:19:24 AM
Mono,
http://www.dijeta.net/phpBB/viewtopic.php?f=1&t=2384

:kiss1:

Dawn  :girl_in_love:

jesam dobro ja razumela!?
znaci, ne sme od prvog dana da se drzi ovaj turbo ritam, nego tek tamo negde posle :think: :-[

Deda

Quote from: Lani on May 06, 2014, 11:23:14 AM
Joj fina blago tebi ako ti je tako blizu petica. :girl_sigh:
Doduše, ne znam što ja sad uzdišem kad peticu ni ne želim  :girl_haha:, na meni sve manje od 63-64 kg izgleda bzvz.
isto, ispod 65 motka  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Urbana

http://www.kurir-info.rs/13-nutricionistickih-lazi-od-kojih-se-gojimo-clanak-1350667

Jao ja sam nesto zapela na ovih mojih 64kg i nikako da smaknem ta neka zamisljane 2kg.....mnogo je lakse kad covek vise mora da skine nego da za koji gram dotera liniju....bilo mi je krenula fizick aktivnost, ali sad stisla neka zima i ovde.

Ustvari kako lose vreme negativno utice na mene, posebno nakon dugog suncanog i toplog perioda. 
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

rafa

Bravo Dedo, Anka, Stacka  :clap: :clap: :clap:

Sto volim kad se sve ovako prijavljuje na ovoj temi  :clap: :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Quote from: monochrome on May 06, 2014, 12:27:29 PM
jesam dobro ja razumela!?
znaci, ne sme od prvog dana da se drzi ovaj turbo ritam, nego tek tamo negde posle :think: :-[

Tako oni kažu.  ;D Meni ta UN dijeta nije dala fine rezultate pre par godina, ja držim samo ovaj turbo režim, od početka.
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on May 06, 2014, 12:39:48 PM
Tako oni kažu.  ;D Meni ta UN dijeta nije dala fine rezultate pre par godina, ja držim samo ovaj turbo režim, od početka.

oki doki...nego, ja bih verovatno trebala turbo vezbe iskljucivo za stomak  :rofl: :rofl: :rofl:

Lani

Quote from: Deda on May 06, 2014, 12:28:55 PM
isto, ispod 65 motka  :lol:

Meni sve kosti poiskaču, ručice i nožice (koje inače nisu debele se još dodatno sparuše) a stomačić ostane. ;D
On mi u svakom slučaju ostaje, neuništiv je.  :crycry: :lol:

AnaK

Quote from: monochrome on May 06, 2014, 12:40:52 PM
oki doki...nego, ja bih verovatno trebala turbo vezbe iskljucivo za stomak  :rofl: :rofl: :rofl:

Stomak više skida hrana nego vežbe (mada i vežbe svakako pomažu). Treba maksimalno da se smanji unos UH. :bighug:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on May 06, 2014, 12:44:29 PM
Stomak više skida hrana nego vežbe (mada i vežbe svakako pomažu). Treba maksimalno da se smanji unos UH. :bighug:

e vidis...ovo mi je vecna dilema...ne jedem puno uh-a (vecinu obroka jedem bez hleba, ne jedem preradjevine od belog brasna skoro nikad...pojedem pastu i jedem redovno krompir), ali ono...jedem ih iliti..ne izbegavam 100%...
samo mi je stomak kritican...i vise je kao naduvan...mozda bih mogla da probam turbo un prilagodjen veganskoj  prehrani :think:

AnaK

Probaj, u suštini onda od proteina imaš samo sojine? Ali sav skrob, i mahunarke, i krompir, i skrobnije povrće sa visokim GI (kuvane: šargarepa, cvekla, celer), sve na minimum. :kiss1:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on May 06, 2014, 12:52:23 PM
Probaj, u suštini onda od proteina imaš samo sojine? Ali sav skrob, i mahunarke, i krompir, i skrobnije povrće sa visokim GI (kuvane: šargarepa, cvekla, celer), sve na minimum. :kiss1:

ma glavni proteini su mi zeleno lisnato povrce, hemp, soja u prirodnom obliku, tofu, qinoa, orasidi, razni maslaci od istih, mahunarke...

cveklu i celer uglavnom jedem presne, a krompir, mrkvu i mahunarke cu onda morati da prikocim malo :girl_haha: