DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Prikoči i orašaste plodove i  maslace od istih. Vodi računa i o kaloriskoj vrednosti dok ne postigneš rezultat  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on May 06, 2014, 12:59:58 PM
Prikoči i orašaste plodove i  maslace od istih. Vodi računa i o kaloriskoj vrednosti dok ne postigneš rezultat  :kiss1:

:crycry: :kiss1:

Glitter

stala sam na vagu 58  :crycry:
sa 56 se osecam fino, sve preko mi je :crazy:

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

odbice se od moje sarmice oko struka :lol: ubi majkina kujna :lol:

maxic

Quote from: monochrome on May 06, 2014, 12:58:12 PM
ma glavni proteini su mi zeleno lisnato povrce, hemp, soja u prirodnom obliku, tofu, qinoa, orasidi, razni maslaci od istih, mahunarke...

cveklu i celer uglavnom jedem presne, a krompir, mrkvu i mahunarke cu onda morati da prikocim malo :girl_haha:
U skoro svemu osim zelenog povrca imas i prilicnu kolicinu UH, tj mnogo vise nego proteina. Hemps ne znam , to dodajem u smoothies vrlo malo tako da nisam ni gledala.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Ishrana je presudna za stomak, secam se da kad sam se ubijala od vezbanja, trbusnjaka i svega opet sam imala malo salca na stomaku jer nisam korigovala ishranu.

Mene sad nervira visak koze koji imam, nije ne  znam kako uocljivo ali mene nervira.

Xe

Quote from: cici on May 06, 2014, 02:14:15 PM
Ishrana je presudna za stomak, secam se da kad sam se ubijala od vezbanja, trbusnjaka i svega opet sam imala malo salca na stomaku jer nisam korigovala ishranu.

Mene sad nervira visak koze koji imam, nije ne  znam kako uocljivo ali mene nervira.
Popuni  :turpija: i tako ukrug  :girl_haha:

Devojke  :good:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

monochrome

Quote from: maxic on May 06, 2014, 02:02:13 PM
U skoro svemu osim zelenog povrca imas i prilicnu kolicinu UH, tj mnogo vise nego proteina. Hemps ne znam , to dodajem u smoothies vrlo malo tako da nisam ni gledala.

jeste, ali nisu sve uh iste i verujem da su nam complex carbs potrebne za normalnu funkciju organizma, ali isto tako verujem da ih treba drzati pod kontrolom, a pogotovo dobro kombinovati sa drugim namirnicama i dobro rasporediti tokom dana...

Glitter

Quote from: monochrome on May 06, 2014, 03:05:41 PM
jeste, ali nisu sve uh iste i verujem da su nam complex carbs potrebne za normalnu funkciju organizma, ali isto tako verujem da ih treba drzati pod kontrolom, a pogotovo dobro kombinovati sa drugim namirnicama i dobro rasporediti tokom dana...
ete ti hrono u malom :)

AnaK

Sa aspekta letpljenja na stomak su isti :crycry: Naravno da su kompleksni bolji od prostih, i da proste ne treba ni jesti, ali za gojenje su krivci skoro podjednako  :crycry:
Janko 23.7.2002.

monochrome

pa ja jedem hrono :diva: :rofl: :rofl: :rofl:

visoko proteinska prehrana je majka za mene sa ir-om  :innocent: