Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

jao, devojcica jedna prava :)
a mono, sta da ti kazem, moja mama se isprva radovala sto sam devojcica a posle je je ceo zivot patila sto nisam po njenim "merilima" :lol: ona je htela da me ukrasava, fenira, oblaci, mazemo nokte, a ja od malena harambasa, po pesku, kamenju, ma mali decak :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

isto kod mene, a ti si onda devojcica po mojoj meri, a stelka po aninoj :girl_haha:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Quote from: monochrome on July 18, 2014, 05:34:38 PM
isto kod mene, a ti si onda devojcica po mojoj meri, a stelka po aninoj :girl_haha:

Pa baš, ljubi je svekrva  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

monochrome

dmi

Quote from: Glitter on July 12, 2014, 01:32:57 AM
Sampon, balzam, leave in balzam, ulje i deep repair (sampon uvek, balzam uvek osom kad stavljam masku, masku stavljam jednom nedeljno, leave in balzM stavljam kad pravim lokne, velicine zrna graska na celu kosu pa stavim viklere. Ulje u proncipu nekoliko sati do dan pre pranja kose, ako ne idem van)
Sad cu da pokusam i farbu
I naravno no tangle cetku

Kosa mi uopste vise ne opada (bukvalno operem kosu i isperem balzam bez jedne dlake u odvodu)
I osetno je gusca
Mozda bi mi efekat bio i bolji da nisam u novembru i januaru skidala crnu farbu kod frizera pa je to dodatno ostetilo, ali relativno redovno je peglam, redovno je feniram na cetku i povremeno uvijam

tnx, htela sam da probam jos po koji prozivod :kiss1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

Quote from: monochrome on July 18, 2014, 12:39:53 PM
ne branim joj nista oko kose osim farbanja, a najvise bi mi bilo zgodno da smo svi u kuci celavi :dog:

:lol: :cigla:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

Quote from: dmi on July 18, 2014, 11:08:14 PM
tnx, htela sam da probam jos po koji prozivod :kiss1:
sa leave in balzsmom neces pogresiti

cici

monochrome

:lol: :lol: :lol:

sledece nedelje raspust...zakazali smo friz...sverkva da ne brine, ostricacemo samo 1 cm :crazy: :lol:

Lani

Mislim da govorim u ime svih kad kažem da brinemo svi, ne samo svekrva.  :lol: :girl_haha:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ona BB kremica za kosu, nije loša uopšte. Stavi se jako malo, veličine zrna graška i rasporedi po krajevima.
Onako, recimo da može da prođe umesto silikonskih kapi.

AnaK

Quote from: monochrome on July 19, 2014, 03:53:34 PM
sledece nedelje raspust...zakazali smo friz...sverkva da ne brine, ostricacemo samo 1 cm :crazy: :lol:

E hvala što me nisi držala u neizvesnosti  :girl_in_love:

Quote from: Lani on July 19, 2014, 04:31:12 PM
Mislim da govorim u ime svih kad kažem da brinemo svi, ne samo svekrva.  :lol: :girl_haha:

I ja sam sigurna da je ovo čista istina  :girl_haha:

Mnogo mi je suva kosa, baš. Razmišljam da opet uradim keratin.
Janko 23.7.2002.

monochrome

:girl_haha:

meni su pocele sede...nesto mi se ne svidja..iako sam mislila da osedim grejsfuli, aj dont tink so :crazy:
onaj najgori tip sedenja imam...gde koja, a bele ko sneg...mislim da cu se farbati, a uskoro i stajlirati...