Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

kalimero

управо овако , ups sorry za cirilicu :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Quote from: AnaK on February 05, 2014, 05:45:43 PM
Mnogo mi zanimljivo zvuči ovo:

http://www.marrakesh.rs/index.php/marokanski-tretmani/tretman-kahm-trenutno-ispravljanje.html

I jedva čekam da se efektima pozabave blogerke  :girl_haha:
Quote from: AnaK on March 19, 2014, 12:28:46 AM
Nisam dočekala da se pozabave, pozabavila sam se ja.
Dakle :respect: Prevazišlo je sva moja očekivanja, sva :sreca: :sreca:
Kosa mi nikad nije bila više nalik frizuri, ravna i složena, u kućnoj radinosti. Baš kao kad sam imala keratin  :clap: :clap: :clap:

Nešto imam potrebu da vam ponovim, za jake, suve, oštre kose. Savršenstvo.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Glitter

Ja kupila macadamia oil sampon i balzam litarska pakovanja :lol: nasla na snizenju

Osecanja su mi podeljenja po pitanju njihovih farbi :girl_sigh:

MissL

Quote from: AnaK on August 31, 2014, 10:55:00 PM
Nešto imam potrebu da vam ponovim, za jake, suve, oštre kose. Savršenstvo.  :girl_in_love:

Ovo bih rado probala

Moram da uradim neke pramenove :girl_sigh: izbegla bih ponovno farbanje, svi kao savetuju u tom slucaju pramenove, kao ne mora svakog meseca... ali izrastak sa sedom kosom je izrastak sa sedom kosom, isn't it, bez obzira da li farbas ili imas pramenove? Imam bas dobre sede biceve :girl_sigh:

A tek sto par godina volim rodjenu boju :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

linga

Quote from: AnaK on August 31, 2014, 10:55:00 PM
Hvala!

Jao ja moram kosu da oporavljam od mora. Nisam ništa ponela da je malo ponegujem tamo, suva je katastrofa. Nadam se da cu danas na tretman i farbanje, jedva cekam da vidim kako mi ginger stoji na tamniji ten :)

Lani

Miss između dva vađenja pramenova imaš onu varijantu sa prelivima, ne znam koliko često oni mogu da se stavljaju.

Glitter

ovo bi moglo da bude moja nova boja kose (ako mi uspe ovo sto sma planirala :crazy: )

Margarita

lepa je :)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

ma meni je crna uvek plan B, mada meni najbolje uspeva crvenkasto na glavi, moja prirodna  boja ima jezivo mnogo crvenog pigmenta

cici

Ja ne znam kakva ce da bude moja boja kose :lol: em sam pozutela em imam izrastak, nadam se da ce Goran da me sredi jos da odem.

Lani

Super je Glitt. Ja se trenutno farbam u boju koja je vrlo bliska prirodnoj boji moje kose, zadovoljna sam kako izgleda, dok me Iva nagovara da izvučem pramenove. Njoj je doduše tiha patnja to što nas dve nemamo istu boju kose a da se farbam u plavo, fat chance.  :lol: Pa joj onda pramenovi dođu kao next best thing.