Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Quote from: Lani on November 23, 2016, 07:31:48 PM
Poslednje dve nedelje hoću da napišem pa zaboravim, Dove Dry oil maska za kosu otkriće godine.  :good: :girl_in_love:
Ne mogu da prepoznam kosu. Posebno da obrate pažnju Zumbi, AnaK i ostale moje lavice.

http://www.dove.com/uk/hair-care/conditioner/advanced-hair-series-pure-care-dry-oil-conditioner.html

http://www.boots.com/en/Dove-Advanced-Hair-Series-Pure-Care-Dry-Oil-Conditioner-250ml_1498705/

Odličan, hvala!  :good:
Janko 23.7.2002.

Lani

Zumbulica

E, kupila sam i ja Dove iz preporuke, jednom sam ga upotrebila, a zaboravim kod frizerke da ga ponesem. Sad je u Liliju bio popust na Dove, mogla sam da napravim zalihe  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Poslednja dva meseca (3 farbanja) sam se farbala ovom farbom:

http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/products/kyo-farbe-bez-amonijaka

I zadovoljna sam bojom, lepo pokriva sede, za ispiranje ne znam šta da kažem, ja se često farbam, ne mogu da imam taj utisak. Ali... potpuno mi je nejasno kako, ja farbam samo izrastak, i ranije i sada, ali mi je cela kosa svilenkasta, i 80% manje suva nego ranije. Ovakvu kosu, svoju, ne pamtim. Topla, najtoplija preporuka  :girl_in_love:

Kupila sam i L'orealov sprej za izrastak, i njim sam isto veoma zadovoljna. Imam samo utisak da je tamniji nego što je na pakovanju, pa je nezgodno pogoditi boju. Produžila sam farbanje sa 2 na 3 nedelje, možda bih mogla i na 4, to ću probati, baš baš sam zadovoljna. :good:
Janko 23.7.2002.

emge

Ne da cijenu na sajtu ako se ne ulogijem, pa moram da pitam koliko košta?

AnaK

Farba + hidrogen (mora poseban, isto bez amonijaka) - 525 dinara. Meni traje 2 farbanja izrastka, možda bi moglo i tri, ali mi je frizer rekao da 'izlapi' posle oko mesec dana od otvaranja, uopšte posle toga ne prekriva, pa ne štedimo.
Janko 23.7.2002.

Lani

Za ove farbe nisam znala, hvala na preporuci a sprejevi su bas dobri. I meni mnogo znaci da rastegnem vreme izmedju dva farbanja.

AnaK

Ja sam, u sklopu oporavka kose, htela da probam i bez amonijaka. Ali sam zaista fascinirana efektom na celu dužinu, neobjašnjivo mi je ali fenomenalno  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Kakva slučajnost, vidim da je neko pisao na temi o kosi i pre nego što je i otvorim setim se da bi trebalo da pohvalim upravo te farbe KYO koje AnaK pominje jer ih već neko vreme koristim i baš sam zadovoljna - sve sede pokrivene bez problema, boja se ne ispira, kosa nije suva. Doduše, tamnije su boje nego što katalog kaže, sad se farbam osmicom a rezultat je smeđa sa crvenkastom primesom.
Pošto sam pre toga kombinovala sedmicu i osmicu, onda su mi dve kutije onako otvorene stajale i po tri meseca (jer sam farbala izrastak koristeći po četvrtinu od svake) i nisu izgubile efekat pokrivanja, čisto da znaš.

AnaK

Pa sjajno  :clap: Probaću onda i sa duže otvorenom, meni bi odgovaralo da mešam dve. Pošto mi je podloga snegbela, ja idem na dve nijanse tamnije od željenog. :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

linga

Quote from: AnaK on February 05, 2017, 04:11:23 PM
Poslednja dva meseca (3 farbanja) sam se farbala ovom farbom:

http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/products/kyo-farbe-bez-amonijaka

I zadovoljna sam bojom, lepo pokriva sede, za ispiranje ne znam šta da kažem, ja se često farbam, ne mogu da imam taj utisak. Ali... potpuno mi je nejasno kako, ja farbam samo izrastak, i ranije i sada, ali mi je cela kosa svilenkasta, i 80% manje suva nego ranije. Ovakvu kosu, svoju, ne pamtim. Topla, najtoplija preporuka  :girl_in_love:

Kupila sam i L'orealov sprej za izrastak, i njim sam isto veoma zadovoljna. Imam samo utisak da je tamniji nego što je na pakovanju, pa je nezgodno pogoditi boju. Produžila sam farbanje sa 2 na 3 nedelje, možda bih mogla i na 4, to ću probati, baš baš sam zadovoljna. :good:

I ja sam kupila tu, i ofarbala sama izrastak, a onda zaboravila da je ponesem kod frizerke. Hvala što si me podsetila

Zumbulica

Sto su dobre ove bakarne, cokoladne i zlatne nijanse  :girl_in_love: ako resim da nesto menjam bas cu da pogledam.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

jao videla sam to :rofl: i bas sam se pitala zasto npr ne binpr navukla kesu na glavu i onda sipala vodu i sampon i trljala :lol: :think: