Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Super za četku.  :good:
Meni je kosa u poslednjih pola godine jako mnogo opadala, bukvalno se smanjila za 1/3 količinski...  :(
Tako da, kombinacija toga i kombinacija novog jakog Babyliss fena koji je tako "izlupa" dok je suši, bude pristojna već prvog dana. Više nisam lav prvog dana.  :lol:

Što se šampona tiče, ja sam provalila da me svrbi glava od jednog od onih Insight šampona koje sam uvek kupovala u Aleksandru. :hm: Eto tako iz čista mira. I kako sam oprala kosu nekim drugim, tako je prestalo.
Naravno, kad sam pričala mm da me svrbi glava i da mislim da je od šampona, on mi je predložio Supitox.  :lol: Šaljivdžija.  ;D :nokti2:

AnaK

Mene je godinama svrbela glava od Niveinih i Subrininih šampona, i ja sam zaključila da imaju nešto na šta sam osetljiva. Međutim, tokom prethodnih godinu dana, to se proširilo i na sve ostalo što sam koristila. Čak i kad me od nekog šampona ne svrbi nekoliko pranja, počne. A i ja sam se u više navrata brinula da nemam goste  :nokti2: stvarno nisam mogla da verujem da je samo od šampona  :crycry:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Jao, i meni je dosta opalo, i baš me to brine  :girl_sad:
Janko 23.7.2002.

emge

Ja sam potrosila tri bocice onog Assue sampona i na trwcoj je krenila da me svrbi glava i da imam perut. Sad sam dva puta oprala kosu sa Head and shouledrs, i posle prvog je pranja prestala da svrbi, nemam perut i za sad mi prija.

Lani

Pojma nemam što se to dešava. Mislim na svrab, očigledno treba menjati šampone češće.
I ja sam isto probala neki Acin običan najobičniji Head & shoulders i on mi ne smeta.

Kod opadanja, probaj ricinusovo ili čičkovo ulje, samo utrljaš u koren i ostaviš preko noći.
Meni je samo iznenada prestala da opada, sad sve imam one čuperke nove kose koja je krenula da raste sa strane. A inače je bilo jezivo, skoro tako jezivo kao posle drugog porođaja kad su mi opadale pune šake kose posle svakog pranja/češljanja.

Vila

Mi sad porodično svi peremo kosu Head and shoulders šamponom, mene je bukvalno od svakog drugog svrbela glava, i pojavljivala se perut
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Lani, i ja sam mm-ov uzela da probam, ne bi mi palo na pamet da ga sebi kupim, nekako je to šampon za muskarce :lol:

Dacko

Ja došla da zahvalim na ovoj preporuci
Quote from: Lani on March 27, 2018, 05:00:38 PM
Ja sam probala ovo pakovanje (bonus ne ispira se) i dobro mi je.  :good:
http://mazalice.blogspot.rs/2014/04/balea-mleko-za-kosu-mangoaloe-vera.html
jer mi se to mleko neočekivano dobro pokazalo i kosa je vidno mekša i izgleda manje suvo, mada sam sad tek skapirala da sam ipak kupila neko malo drugačije, iste je marke, isto pakovanje i namena, ali nema aloje, samo mango i zapravo je za suvu i oštećenu kosu, pa eto da znate da je i ono odlično.

Lani

AnaK

Stvarno ima ludih žena i otkačenog sveta, to je sve što mogu da kažem  :lol:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Moji dečaci nikako ne mogu da zapamte koji je čiji češalj, jer su oba crna (mada različita), te Janko uopšte ne koristi češalj da se slučajno ne očešlja očevim. Te htedoh sad da nađem muški češalj u nekoj boji, i šokirala sam se koliko vrsta češljeva postoji  :crazy:

Evo, ovaj mi se baš dopada, i boja i oblik, ali predstavu nemam čemu može da služi  :crazy:

A postoje i grafitni, i silikonski, i...  :crazy:
Janko 23.7.2002.

emge

Koji?

Mada ja mislim da je do godina, garant se sve pubertetlije nevoljno češljaju :)

Deda

Quote from: emge on December 05, 2018, 07:40:19 AM
Koji?

Mada ja mislim da je do godina, garant se sve pubertetlije nevoljno češljaju :)
A ne, ima ko se picani  :lol: ali zaboravi da se okupa  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ju, zaboravih link na svemirski češalj:

https://www.alexandar-cosmetics.com/sr/proizvod/cesalj-za-kosu-dvostrani-comair-blue-profi-line-717-plavi

Mislim, ženski je, i nije mi opcija za Janka, al' super izgleda.
Ma Janko traži češalj, teško sređuje frizuru prstima, posebno dok je suši. A pere je svaki dan.
Podelih s vama više ceo svet koji se predamnom otvorio, a samo sam tražila muški češalj u nekoj boji :lol:
Janko 23.7.2002.