Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

zelena

Jackie, Revlon-ove farbe su bas postojane, ja zaista nemam sijede, ali boja se ne spira...
(ja sam koristila ovu Colorsilk)
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Glitter

farbala sam se pocetkom avgusta sa keune tamno braon (koja jelte bude skoro crna)...ispirala se ona tako i ja jos uvek se nisam farbala, evo skoro dva  meseca..oporavljam kosu

AnaK

Ofarbala se. Boja divna, savršeno pokrivanje.

Što se ispiranja tiče, ja to uopšte ne znam, jer se farbam toliko često da nijedna farba ne može da se ispere za to vreme.  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

AnaK

Na 15-20 dana.  :crycry:

Boja je tamnija nego na kutiji (u mom slučaju, srećom) i teško se skida sa kože  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Jedna Indy

Quote from: AnaK on September 26, 2010, 09:57:04 AM
Na 15-20 dana.  :crycry:

Boja je tamnija nego na kutiji (u mom slučaju, srećom) i teško se skida sa kože  :girl_cray:

Mozete li mi reci koliko tamnija? Posto zelim u tamno smedje da se ofarbam. Ne bih volela da preteram :)

Hvala  :flower:

AnaK

Stvarno ne znam kako to da definšem, i ne znam ni da li je to slučaj sa svim nijansama. Boja je ista, razlika je par nijansi, takav opis je najpribližniji.

I molim te nemoj da mi persiraš, osećam se kao starac Fočo od stotinu leta  :lol:
Janko 23.7.2002.

emge

E, i ja ću da uzmem taj Syoss za sledeći put. Frizerka me ofarbala nekom njenom farbom, ali mi se ne svidja pretjerano jer ima crvenkast odsjaj.

Glitter

uzela sam syoss tamno smedju i ofarbala se...videcemo kako radi, za sad je kao ok, ali za razliku od svih ostalih farbi gde tamno smedje obicno znaci skoro crno, ova je bas smedja, i vuce na crvenkasto, sto se meni ne dopada bas...ne ispira se preterano, ali videcemo

Unabebili

Mozda ste i pisale, ali ne nalazim:
elem, poslednjih pola godine mi besprizorno otpada kosa, na sake  :girl_cray:
Toliko se proredila na temenu da se providi.
Pretpostavljam da mi hormoni divljaju, ali ako se ovako nastavi , ocelavicu. Bukvalno.
Da li je neko imao slican problem i kako ga je  resavao?

Neko mi rece da bi mozda pomglo da pijem kapsule Fitovala i koristim taj sampon.

Savet, preporuka, iskustvo?  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Korsitila ja Davines šampon i ampule, ampule su malo poskupe ali garantovano rešavaju stvar.Ima preko puta Tašmajdana neki salon i tu se prodaju.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Jedna Indy

Quote from: AnaK on October 06, 2010, 10:23:37 AM
Stvarno ne znam kako to da definšem, i ne znam ni da li je to slučaj sa svim nijansama. Boja je ista, razlika je par nijansi, takav opis je najpribližniji.

Hvala :)

I molim te nemoj da mi persiraš, osećam se kao starac Fočo od stotinu leta  :lol:

Nije to persiranje radi godina,smatram da nismo dovoljno bliske da bih Vam se obracala sa Ti. Ali na insistiranje ,ok. Hvala Ti.  ;)

AnaK

Ma ja smatram da su internet forumi potpuno neformalni vid komunikacije, i da po definiciji ne zahtevaju persiranje  :flower:
Janko 23.7.2002.