Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Ivanjuška

Quote from: Unabebili on October 06, 2010, 10:51:14 AM

Da li je neko imao slican problem i kako ga je  resavao?

Neko mi rece da bi mozda pomglo da pijem kapsule Fitovala i koristim taj sampon.

Savet, preporuka, iskustvo?  :girl_cray:

Una sto se tice opadanja kose moja je snaja imala taj problem godinama i koristila je Vichy sampon protiv opadanja, to joj je pomoglo ali ne sasvim. Posle je dobila recept kako da spravi sampon i kaze da joj je od toga kosa bukvalno porasla  :o, ima nekog vitamina E, kosili cini mi se i slicno. Ako te zanima, mogu da pitam tacno pa da ti napisem  :hello:

Glitter

una kapi od koprive...izbijaju dlake na sve strane

AnaK

Moja koleginica je prezadovoljna kombinacijom Vichy-jevog šampona protiv opadanja i Fitoval kapsula.
Janko 23.7.2002.

zelena

Meni je pomagao Fitoval sampon samo u kombinaciji sa njihovim kapsulama.
A sto se tice tog sampona koji se pravi sa Kosilijem, on zaista pomaze, ima vise verzija. Ja sam pravila: Kosili, ricinusovo ulje, AD kapi, pantenol rastvor. Neko ubacuje kapi od koprive i dr. dodatke. Problem je sto ovaj sampon ne opere kosu bas dobro, mada sve to zavisi i od toga koliko se masti.
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Unabebili

:clap: hvala vam, utesile ste me malo, sve cu to isprobati, jer ako nastavi ovako, stvarno cu ostati bez kose skroz  :'(
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

Quote from: Margarita on September 25, 2010, 07:20:14 PM
Kupila sam Syoss sampon i balzam, zasad sam zadovoljna :good: nisam znala da imaju i farbe.

i dalje sam zadovoljna :)
posle samponiranja kosa mi nije slamasta i umrsena kao od nekih drugih sampona, skoro da mi balzam i ne treba
ali se bas brzo masti :( ponovo moram da je perem svaki drugi dan
sad nisam bas sigurna da li je do sampona, ili imaju uticaja promena vremena, vlaga i ostalo...

disco2000

Margarita

bubi

ja da pohvalim Syoss balzam(ili sta li je vec) za ispravljanje kose i pride stiti kosu od preteranog zagrevanja.
ja imam kovrdzavu kosu a sa ovim mi bude savrseno isfenirana i ispravljena kosa

AnaK

Dakle, da revidiram ocenu Syoss farbe, sa aspekta sede kose. Užasno se skida sa sedih dlaka, na nivou 2 pranja. Za izbegavanje.
Janko 23.7.2002.

emge

E, sad :burko:

A, ja na tvoju preporuku kupila :) Nema veze, neću prati kosu :lol:

AnaK

Pa izvini, preporuka je bila odmaK, ostalo se pokazalo posle 2-3 pranja. Ja sam i mnogo seda, pa je sve to potenciranije i meni presudno. To da se tako ispere mi se samo jednom do sada desilo, sa nekom skupom, ali sam se tu po inerciji ofarbala na suvu & prljavu kosu, ne čitajući uputstvo, koje je tražilo mokru & čistu.

Sad sam se ofarbala farbom za koju sam mislila da je ista kao prošli put, kupila sam je po slici na kutiji, a očigledno nije. A dobila sam tako crvenu, kakva na kutiji definitivno nije ni u ludilu.

Te možemo da zaključimo da im nijanse na kutiji ne odgovaraju - prošli put je bila tamnija (kao i tebi) sad crvenija, i to mnogo.
Janko 23.7.2002.

bubi

ja kupila revlonisimo.
Ana nasla sam u onom salonu preko puta Tasa ali oni nemaju hidrogen.
pa cu sledeci put ici u onaj salon na vrhu Bulevara.

emge

AnaK, ma sve uredu, samo se zezam :kiss1:
Ali evo i da vidim za koliko će meni da se skine farba. Kupila sam i Syoss šampon za farbanu kosu.

cici

Da li se neko farbao sa Alfaparf farbama?Posebno me crveni tonovi zanimaju.Ove Veline su finansijski šok svaki pu, i opet su podigli cenu :blink: