Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Dobra je.  :good:
Čula sam i da su dobre one Still farbe, ima li neko iskustva?
Imaju predivnu nijansu intenzivno crvene, na kutiji doduše  :crazy: ko zna kakva je na kosi.

Deda

Ja sam se farbala sa svim shit farbama , moja kosa sve prima kao luda, i ta still mi je bila dobra
Nego ja nisam normalna, sa godinama umesto mozga , kosa mi je sve gusca , jacai sve izdrzava  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

fak kako smrdi rininusovo ulje na glavi  :crazy: mogu misliti kako bi to izgledalo da sam stavila i jaje   :girl_werewolf:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

Ja sam nekad, dok sam imala dugu kosu redovno stavljala zumance i masl.ulje i ko zna kakva jos pakovanja.
Nista mi nije pomoglo, kosa mi je bila blagi UZAS. Ima neku duzinu do koje je ok, posle toga je slama

Glitter

ma moja je i sad ok, ali hocu da sija, za pocetak a i da se zabavim necim (napravim privid kao da se bavim sobom)

Deda

Ma super, najbolja su prirodna pakovanja, ja htela Nedi da stavim, posto je za moju kosu to besmisleno  :lol:

Ivy

Quote from: Glitter on October 23, 2010, 08:20:37 PM
fak kako smrdi rininusovo ulje na glavi  :crazy: mogu misliti kako bi to izgledalo da sam stavila i jaje   :girl_werewolf:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

smrdi prvi, drugi, treci put...posle vise ne  :turpija: oguglas :crazy: :rofl:

cici

Ivy

Glitter

sinoc mi je ceo svet smrdeo na prljave carape, danas sam vec kul  :turpija: samo da prijavim da mi ovo stoji na glavi vec 18 sati  :D
poznata sam po tvrdoglavosti  :rofl1:

cici

Ivy

Quote from: Glitter on October 24, 2010, 11:16:06 AM
sinoc mi je ceo svet smrdeo na prljave carape, danas sam vec kul  :turpija: samo da prijavim da mi ovo stoji na glavi vec 18 sati  :D
poznata sam po tvrdoglavosti  :rofl1:

jaooo  :rofl: ne mora toliko da stoji  :stop:

:bighug:

cici

Što je sigurno sigurno je :lol: sad će da ima najsjajniju kosu u Srbiji :lol: ja odoh da stavim naočare ne mogu da gledam :D

Glitter

oprala sam i isfenirala  :D
sad cekam da sunce predje sa druge strane zgrade da fotkam pa da se pitate sta to sija iz gore, jal je sunce jal je mjesecina  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

cici