Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Probaj bebeći Sebamed, on je medicinski a ne peče.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Našla sam sliku gde se vide jedini pramenovi koje sam ikada imala. Toliko sam kukala da ne bude kao sedo  :crazy: da se na kraju uopšte nisu videli. :girl_cray:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Janko 23.7.2002.

Lani

Pa da znaš onda za sledeći put.  ;)

janavi

Quote from: Lani on March 20, 2011, 06:16:00 PM

drugi put da budu vidljivi :innocent:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

Prvo je pocelo malo, pre puta ( znaci pre jedno mesec dana) , perutalo mi se na zaliscima, ne vidljivo i ne znacajno.

I sinoc, poceskam se ja ( treci dan od pranja kose), a na majci  :o :o :o, kao da si posuo sitne konfete.
Poceskam se ja jos malo i ostanjem skamenjena, perut je ispadala kao da je neko otvorio kesicu sa praskom.  :o :o :o

Ovako: nisam menjala sampon (samo sam uzela novi regenerator, ali i taj sam koristila pre recimo godinu dana) , dobro ispiram kosu uvek, nisam menjala farbu, znaci NISTA neuobicajeno nisam radila da bi mi se ovo dogodilo.

Pri tom , poslednjih dana mi toliko opada kosa da ne mogu da vam opisem. I to ne iz korena samo, nego se kida dlaka na pola i na trecinu.

Da li je iko imao ista slicno i kako je to resio?

I da...danas sam morala da se ofarbam, kad samnanela farbu, peklo me do suza, na temenu, zaliscima, samo nije onaj deo vlasista pozadi pekao, ovo napred - da crknem  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

S obzirom da je to tako naglo, ja bih otišla kod dermatologa.  :kiss1:
Inače, ima šampona za tu suvu perut.  :kiss1: Tj. priotiv iste  :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

dermatolog deinitivno
mozda da ubacis i neki vitamin E i B

AnaK

Mnogo mi je suva kosa. Mislim da je delimično i do toga što je potpuno seda (prosto je sama dlaka drugačija :( ). Imate li neko provereno efikasno sredstvo, koje može kod nas da se kupi.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja mogu samo da ti preporucim ricinusovo ulje, sto duze da stoji na glavi i redovna upotreba

AnaK

Probaću, hvala. Kupujem već sutra, pa da probam na plaži  ;D
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on July 30, 2011, 10:22:47 PM
Probaću, hvala. Kupujem već sutra, pa da probam na plaži  ;D
super je zastita od slane vode

lilit_depp

Quote from: Lani on November 08, 2010, 04:00:20 PM
Jel probao neko na kraju ono brazilsko feniranje?

potpis?

salu na stranu, ako je neko probao ima li negde da to pise? :)
L, L, K