Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Maxic, ja sam sad u fazi prelaska iz tamne u svetliju tj. pramenove. Kod mene to još teže ide jer je osnova bila tamno crvena. Frizerka mi je stavila pramenove pa posle toga neki pepeljasti preliv da "ubije" crvene tonove. I dalje je dosta tamno ali nadam se da će već sa sledećim pramenovima da bude bolje. U međuvremenu se i šišam i čekam da izraste ono crveno. Mada ti imaš dosta kraću kosu od mene, kod tebe će to izrastanje brže da ide.
Mislim da ti je najbolje tako, da probaš sa pramenovima pa kako uspe, svakako ćeš manje oštetiti kosu nego skidanjem farbe. Posebno nemoj ako kažeš da si već imala loše iskustvo s tim.

Fina, ja godinama nisam ni čula ni videla da je neko stavljao mini val, možda će neko drugi imati preporuku.

Glitter

mos kod mog frizera, ja sam htela prosle godine da stavim privremeni medjutim on nije hteo, nemam duzinu kose bila bih kao ovcica, ako ti treba kontakt javi :innocent:

cici

Unabebili

i ja tedo' da pitam...meni bi taj privremeni bas pasovao, ako ne ostecuje previse kosu  :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

skoro je bila ponuda ne nekom od onih sajtova sa popustima za ovaj salon http://www.frizerrajka.com/ , ali ja ne znam nista o njemu

verujem da se radi na dosta mesta (samo sto ja vec dugo ne idem kod frizera), ali nije vise tako popularno kao nekada davno i pored svog ovog ispravljanja koje je vec godinama "u trendu", prvenstveno ovde kod nas

cici

Ne znam nista o tome, jednom sam htela frizerka nije htela da mi stavi jer mi je jako tanka dlaka.A i izrastak je druge boje kad se ofarba a ostatak kose pod minivalom, pricamo crvenoj kosi.Mozda sad ima nesto drugacije pa je bolje.

Glitter

traje 5-6 nedelja, rekla bih da je samo blazi rastvor kiseline koju stavlja

Finalina

cici @ verujem da ces ti naci :D , mogla bi, a?  :turpija: 

Glitter

minival na crvenu kosu je nesto najrizicnije u tom poslu :lol:

cici

:rofl: mogla bih :lol: mozda je to resenje za tebe i mene, smucilo  mi se vise non stop imam viklere.

Unabebili

Quote from: Glitter on September 21, 2011, 10:30:37 AM

potpis ( i vrlo neprijatno iskustvo imam na tu temu)
izgledala sam kao spaljena ciganka koja imitira pevaca BoneyM sa izrastkom koji se video do neba  :shout:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Quote from: Glitter on September 21, 2011, 10:30:37 AM

Znam zato i nisam nikad..

Finalina

cici