Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Petri uvek "pridrzavam" pri korenu pramen kose koji rascesljavam, ide brzo :think:

Lani

Quote from: AnaK on November 22, 2013, 06:12:08 AM
Utisci o Sahari, na suvu kosu, pliz.  :flower:

Utisci su više nego pozitivni. Ja je stavim na polusuvu kosu. Vrlo je izdašno ulje i ne sme puno da se stavlja, da se ne umasti kosa.
Prsneš 2-3 puta, malo protrljaš po kosi i gotovo, a što miriše... :nesvest: Ne izgledam više kao lav prvi dan kad operem kosu  :lol: ali mislim da je to malo i do onog Alfa parf šampona bez sulfata, on mi baš odgovara, nameravam da pređem samo na njega. Tako da, to dvoje u kombinaciji...  :good: Ne stavljam nikakve balzame, samo šampon i zlato, poslednjih par puta sam tako, sasvim je dovoljno.

Što se tiče Macadamia pene, ona definitivno ne može da se koristi sama, tj. nije za stalnu negu kose već je više za neke hitne siutacije, kad nemaš vremena za šampon, balzam, masku... već kad moraš na brzinu da se središ. Ne znam da li ću je kupovati ponovo, bolje mi je zlato od nje.

Deda

Quote from: Ira on November 22, 2013, 06:28:22 AM
potpis!  :flower:

hvala dmi  :kiss1:
Ja nadjoh ovu cetku, mislim da je to sto i vi hvalite
http://www.yourdiscountchemist.com.au/michel-mercier-girls-brush-thick-hair.html?gclid=CIykidTT97oCFUZapQodJVwAiQ

ali meni nije nesto  :-[ nekako mi ovu monikinu tanku i uvijek umrsenu kosu nemoze da poceslja, kako bi rekla samo je gladi po povrsini,ono ispod osta sve cupavo ...ala ga objasnih  :lol:
Nije takva, nasa je odlicna  i ima duye i krace ostre zupce
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

AnaK

Meni liči na našu, ali nekako smanjena.

Hvala, Lani, investiram u njega u petak. Moram da proučim i Makadamia ulja.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja bih volela da čujem i Unino mišljenje o njenom oro fluido preparatu, nisam sigurna koji ona ima, nema Saharu.
Osim onog početnog utiska ne znam više ništa a zanima me kakav je utisak posle nekoliko upotreba.

AnaK

Ja verujem da i ona ima saharu, pošto je to jedino na prskanje  :think:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: Unabebili on November 07, 2013, 12:46:18 PM
Posto mi je kosa presusena do krajnjih granica, juce kupih kod Koleta ovo:

http://www.orofluido.com/en/beauty-elixir.php
:blink:
preporucio mi je da stavljam na suvu kosu svaki dan ujutro i uvece, rastrljas izmedju dlanova i namazes
jos ne znam koliko su efekti dugorocni, ali ono sto je postignuto od juce je fascinantno  :blink:

Nema, ona ima neki beauty elixir.

AnaK

Ahaaaa, hvala, ja sam nešto prespojila  :think: Pipala sam sve tri vrste :lol: Sahara mi je delovala najmanje masno.
Janko 23.7.2002.

Lani

Za ove naše kosice slamarice  :girl_haha: nekako po opisima mislim da Sahara i jeste najbolja.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

Ultra zadovoljna, moj preparat je u obilu ulja i u staklenoj flasici, nema sprejastu formu,
okrenes istreses koliko hoces, rastrljas.

Stavim kolicinu koja je recimo stane u inu najmanju kasicicu (manja od kafene).
I to uradim odmah posle pranja, na mokru kosu.

Ako se presusi i upije, onda ujutro posle dan-dva stavim jos malo na krajeve.

Ja zadovoljna :innocent:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

bubi