Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Nisam čula nikad.  :think:
A danas mi je, kad sam videla onaj Cvrletov izlog pored CD, pošla voda na usta.  :lol:

Glitter

:lol:

ja imam toplu preporuku za Macadamia oil proizvode, trenutno koristim sampon, kondicioner, leave in cream, light oil spej ili tako nekako

Lani

E napiši malo o leave in-u kad stigneš  :kiss1:, ja imam samo onu penu za pranje kose. Ništa osim nje nisam još probala.

Glitter

trenutno mi je u UK i bas mi nedostaje.
U principu moze da se koristi na dva nacina ili na mokru kosu, isfrotiranu ili na suvu posle oblikovanja.
ono sto sam ja primetila sam macadamiom generalno (a nisam jedina) jeste da je kosa mnogo jaca i brze raste, meni je takodje prestala da opada (mada ovo mogu da pripisem i jos nekim drugim faktorima).
Uglavnom moja ovisnost o leave in pociva na cinjenici da je kosa (na koji god od dva nacina se koristi) lagana, nisam primetila da se brze masti no obicno i izgleda zdravo.Mali disklejmer na trenutni izgled moj kose: Pre 10 dana sam imala jos jednu turu spiranja crne farbe blansom (drugi put u dva meseca) ppa ne mogu da se pohvalim previse ali opet resila sam da tu ulozim neke novce pa cu imati sta da kazem i za neki mesec (zavrsila sam saskidanjem farbe i paljenjem kose :D )
ali od svih stvari koje koristim od macadamie leave in mi je favorit.

ono sto primetih generalno je da mahom su preparati jeftiniji tamo (ili bar ista ili priblizna cena) dok je macadamia znatno skuplja (u beocosmeticsu sampon je 1790 din, u UK isti je 20£)

ako te sta jos zanima tu sam

Lani

Hvala probaću.  :kiss1: Ja sam malo skeptična prema svemu što je leave-in ali možda je vreme da ostavim predrasude po strani.

cici

Quote from: Lani on January 30, 2014, 11:50:48 PM
Nisam čula nikad.  :think:
A danas mi je, kad sam videla onaj Cvrletov izlog pored CD, pošla voda na usta.  :lol:
Ja umalo nisam vrat slomila dok sam dolazila :lol:

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Ovo je apsolutno fantastično pakovanje:

http://www.cvrle-hairshop.com/shop/proddetail.php?prod=dav94&cat=74

Imam utisak da malo otežava kosu, pa je direktna preporuka za Lani, ne znam ko još osim nas dve ima teško ukrotivu grivu  :crazy: Uopšte ne znam da li sam u Planet hairu kupila uzorak u kesici, 12ml ili ga dobila uz farbe i neke druge stvari, ali hvala im bilo da su me ubedili da probam ili ga dali  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

To pakovanje je izuzetno hvaljeno.Za nas sa tankom kosom mozda kao povremena nega.

Zumbulica

Hvala za preporuku, razmisljam  :think: Meni stvarno dobro nahrani kosu ono Alverde pakovanje od avokada, mada bih vec mogla da promenim. To koristim kod kuce, a kod frizerke nosim obicno one ljubicaste Alfaparf ampule ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Quote from: AnaK on March 06, 2014, 10:24:55 PM
Ovo je apsolutno fantastično pakovanje:

http://www.cvrle-hairshop.com/shop/proddetail.php?prod=dav94&cat=74

Imam utisak da malo otežava kosu, pa je direktna preporuka za Lani, ne znam ko još osim nas dve ima teško ukrotivu grivu  :crazy: Uopšte ne znam da li sam u Planet hairu kupila uzorak u kesici, 12ml ili ga dobila uz farbe i neke druge stvari, ali hvala im bilo da su me ubedili da probam ili ga dali  :girl_haha: :girl_in_love:

Hmmm...  :think: danas ću baš da prolazim pored Planet haira, mogla bih da bacim pogled da li imaju.

Ja sam ranije koristila ono njihovo za veoma oštećenu kosu i ono je odlično.

http://www.cvrle-hairshop.com/shop/proddetail.php?prod=dav106&cat=74

cici

Ja sam samo jednom omanula sa njihovim pakovanjem i to samo zasto sto ga nisam pomirisala pre kupovine, takav propust vise ne pravim.Baksuz se ne seca koje je bilo ali znam da mi ga cesto nude kad odem u Planet :rofl: tako neki cudan tezak miris, zelena maska za kosu to je sve cega se secam :lol:

Lani

Jao, da nije Momo? Imala sam i to. Odgovara tvom opisu. :lol:

cici

Moguce ne secam se vise ali mu je i ime bilo cudno :lol: