Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

Cici meni raste brze definitivno, primjetim lako jer mi je kosta dosta svijetla...pa se bas vidi kad izraste, farbam se cesce nego ranije (na deset-petnaest dana :fool:) ...mada ja kombinujem to i Vishy ampule...ne svako pravnje ali povremeno da:)

Ana ova zelena maska je dobra (drugi link od lani), ja tu koristim trenutno...ona je za suvu, dehidrirani kosu... ni balzam nije los, ali maska je bolja...  :good:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

Imam je smućkanu od proletos i to bez jaja.Nikako da je bacim :rofl: Kad malo bolje razmislim nekam vremena da držim to sve na glavi satima.Kad rešim da perem kosu to je odmah.

AnaK

Pre par dana sam bila na feniranju na nekom novom mestu, i mnogo mi se dopala četka kojom me je fenirala devojka - kraća je od onih metalnih/keramičkih jedno 6-7 cm, i deluje mi zgodnije za upotrebu. Rekla mi je devojka da je kupila u Požeškoj, na specijalizovanom mestu za frizersku opremu, u nekoj zgradi između 2 semafora  :hm: Da ne zna neko od vas 'lokalnijih' gde bi to tačno moglo da bude  :flower:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Našla sam, konačno sam nabola pravu kombinaciju reči za google.

DYNA PROFESSIONAL Ltd.
Pozeska 85b
Belgrade, SERBIA 11030

Našla sam i na planu, ali i dalje nemam pojma gde je to u odnosu na recimo Mek?
Janko 23.7.2002.

Finalina

probala sam kolor sampon tj preliv za kosu od swarzkopf-a , zadovoljna sam sasvim za kucnu upotrebu, bas osvezi boju i sjaj kose

Finalina

anak, prodjes semafor za skretanje za blagoja parovica (kada ides od grada ka zarkovu) i sa leve strane je neparna strana

cici

Quote from: Finalina on January 19, 2010, 11:57:38 AM
probala sam kolor sampon tj preliv za kosu od swarzkopf-a , zadovoljna sam sasvim za kucnu upotrebu, bas osvezi boju i sjaj kose
Super su, meni baš dobro primi izgleda kao da sam se farbala.

Finalina

AnaK

Našla, kupila, sad ću da isprobam :) Hvala  :flower:

Taj kolor šampon ne pokriva sede, pretpostavljam  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Finalina

pa kao trebalo bi , bar tako pise, ali sumnjam da u praksi radi posao ... ima raznih boja, a po toj ceni vredi i samo probati pa i da ne uspe da prekrije sede

AnaK

Baš ću pogledati, nisam zapazila do sada.  :flower:
Janko 23.7.2002.

Finalina

uglavno stoje na poslednjim policama, do poda, u kesicama su

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Prezadovoljna sam četkom, isfenirala sam se brže i bolje nego ikada:

Janko 23.7.2002.

maxic

Anya 3-26-04