Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja sam se farbala krajem oktobra u ono tamno smedje -crno i kad sam se sisala u decembru frizer mi stavi dva crvena pramena  :crazy: kaze da ne moze da me gleda jednobojnu  :girl_haha:
i sad odmaram od farbe...do nove ekspedicije :D

Deda

Quote from: Glitter on January 26, 2010, 04:03:51 PM
mnogo je lepa nijansa smedje  :good:

mene uhvatio neizdrz, zvala sam frizera intenzivno planiramo novu boju kose...ja se nadam sargarepa narandzastoj  :D
Bas bi tebi bila lepa narandzasta 
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Quote from: Deda on January 27, 2010, 12:38:22 PM
Bas bi tebi bila lepa narandzasta
:bighug:

imala sam jednu drugaricu u gimnaziji koja je promenila sve boje kose, imala je divne zelene oci, svetao ten i jako lepo lice, dok smo isle u skolu bila je i plava i crvena i crnka i smedja i ljubicasta i ja sam bila tako  :crycry:
medjutim tek prosle godine sam postala svesna kad mi je ivka rekla da sam stvarno promenila puno boja i duzina kose i da stvarno ni jedna nije lose stajala  :D

i dzaba mi bilo plakanje po gimnaziji  :lol:

Ivy

pa jbg kad si lijepa zenooo  :bighug: i imas lijep oblik glave...sve ti lijepo stoji  :girl_in_love:

ja sebe sa kratkom kosom ili tamnom bojom ne mogu da zamislim... krv dam ali kosu mi ne dirajte  ;D  :nokti2:

Glitter

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Potpis Glitti, nikad mi nije bilo žao kose. Par puta u životu sam sekla dužinu od pola leđa na paž a da nisam trepnula. Pet puta više je žao bilo frizerkama nego meni.  :lol:

Glitter

kad odem sledeci put kod mojih naci cu fotku iz 6. razreda, plava kosa (boja kao kod mog deteta samo dosta svetlija) do struka...plakala sam svaki put kad mi je skracuju... :fool:
a posle videh frizuru neke glumice iz neke serije, pa ljubicasti pramen, pa sam jedno vremem sama sebe sisala (onako odokativno i bilo je skroz kul  :lol: )
sad samo voilim da menjam  :D

AnaK

I ja sam se šišala bez da trepnem (i na skroz kratko, više puta) :lol: Ali više nemam ni živaca ni strpljenja za prelazne periode, pa mi je opseg samo ono što dobro izgleda i kad raste. Pošto sam seda, i izrastak farbam na 15-20 dana, i od farbanja mi je muka, pa ni boje više ne menjam koliko ranije.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja priznajem da vise nemam prelazne periode (osim onih repova koje ti pokazah da moram da sisam  :D )

i mojoj sestri se bas cudim, po cenu da ima dugu kosu ona ima krzavu dugu kosu :fool:

Ivy

Quote from: Glitter on January 28, 2010, 10:45:55 AM
ja priznajem da vise nemam prelazne periode (osim onih repova koje ti pokazah da moram da sisam  :D )

i mojoj sestri se bas cudim, po cenu da ima dugu kosu ona ima krzavu dugu kosu :fool:

e to ne volEm...nikako...bolje i da je kraca ali zdrava...nego duga iskrzana... :( zdrava kosa je lijepa kosa  :girl_in_love:

moja seka ima duuuuuguuuu zdravu kosu :girl_in_love:...ima jaku kvatitetnu dlaku , ravnu kosu bez feniranja...a ja imam dosta kose ali je tanka dlaka  :girl_cray:

Ivy

Quote from: Lani on January 28, 2010, 09:23:20 AM
Potpis Glitti, nikad mi nije bilo žao kose. Par puta u životu sam sekla dužinu od pola leđa na paž a da nisam trepnula. Pet puta više je žao bilo frizerkama nego meni.  :lol:

da znas kako sam ja zakukala kad se jedan cura osisala skroz kratko, ja bila u salonu, kako pada kosa na pod tako meni srce preskoci :rofl: a imala je diiivnu kosu ....  :girl_in_love:

Lani

Ivy

:-[  :-X

cuti...ustala sam sa stolice polumokre kose i pokusala da je nagovorim da se ne sisa  :lol: da znas kako me frizer gledao  :rofl: kud ces lujko  :rofl:
sreca pa se znamo inace bi pomislila da sam neki frik  :rofl: 

Glitter

Ivy