Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jao ovo super zvuči.  :clap:
Ako stvarno toliko traje i ako stvarno kosa bude ravna da ne moram sama da je peglam i ispravljam, onda i vredi tih para.

Vockica

Ovo je spas za mene!!! Koliko li traje  :think:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Glitter

moja jedna poznnanica godinama radi trajno peglanje, traje joj oko pola godine i stvarno se uopste ne fenira

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

Moja kuma mi je bas juce pricala o tome, bila zakazala za danas po ceni od 4500, da bi joj javili juce da su podigli cenu na 13000 (u konkretnom salonu). Pri tom nisu mogli da joj garantuju da ce na njenoj gustoj i kovrdzavoj kosi to izgledati dovoljno dobro da ne mora da se fenira kako bi joj kosa izgledala onako ravna kako ona zeli. Ona je odustala.

Lani

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Jedna Indy

Mogla bih prati kosu svaki dan  :girl_cray:

Muzic ima nenormalnu perut,ustvari par puta u godini nalete. Pa to je straasssnoo !
Bukvalno kao krljust otpada  :girl_cray:

Ako neko mozda zna neki lek...do neba zahvalni !

lakse je meni sa masnom kosom,operem i cao. Mada bih volela i ja da se resim problema.
Ali za njega je mucenje zaista. Razne sampone je koristio protiv peruti. H&S koristi bas dugo. Mada nista ne pomaze. Stagnira.Nivea mu nikako neodgovara. Jos gore bude.

Upomoc  :flower:

AnaK

Mislim da je za perut jedino rešenje naći šampon koji odgovara. Ima ih tooooliko, neki će pomoći. Sebamed protiv peruti, SelsunBlue... U bolje snabdevenim apotekama ima ekoliko tih medicinskih.
Janko 23.7.2002.

janavi

a što ne ode kod lekara?

bm je imao slične probleme, kožni dr rešio, ne sećam se kako, ali rešio
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

znaci syoss da kupim, super :) ... bas merkam ovih dana sta da radim sa kosom, nesto sam u fazonu da bih mogla malo da je negujem ( nisam godinama :lol: )

indy, to je tako individualno kako koza glave reaguje na sampone .... neka odabere neki u apoteci npr tamo gde rade i preglede kose, a odlazak kod lekara je svakako preporucljiv  ( ja sam za brata uzela neki francuski sampon & losion u apoteci, ali ne secam se naziva )

Jedna Indy

Sigurno da je to najbolja varijanta. Ali njega naterati lekaru...tooo je za pricu ! Oooovaj hocu reci NIJE za pricu !  :girl_haha:

janavi

Quote from: Jedna Indy on September 13, 2010, 11:04:39 PM
Sigurno da je to najbolja varijanta. Ali njega naterati lekaru...tooo je za pricu ! Oooovaj hocu reci NIJE za pricu !  :girl_haha:
Quote from: Jedna Indy on September 12, 2010, 09:47:29 AM
Muzic ima nenormalnu perut,ustvari par puta u godini nalete. Pa to je straasssnoo !
Bukvalno kao krljust otpada  :girl_cray:

Ako neko mozda zna neki lek...do neba zahvalni !

Ali za njega je mucenje zaista. Razne sampone je koristio protiv peruti. H&S koristi bas dugo. Mada nista ne pomaze. Stagnira.Nivea mu nikako neodgovara. Jos gore bude.

Upomoc  :flower:
onda nek se muči i dalje :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

bubi

ne znam da li je Ivy pisala, :-[
koja ti je farba za kosu?
boja je savrsena

Tchi

indy, probaj bar na neko vreme da zabatali kojekakve sampone protiv peruti i da predje na blage decije sampone tipa dzonson ili sl, mm je imao slicne probleme pre sada mu je kosa savrsena