Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Na uglu Svetogorske i Palmotićeve, sa strane na kojoj je i pekara Aca.
Janko 23.7.2002.

Finalina

ma sve od znamenitosti u acinoj okolini dobro je poznato, pocev od nugat bajadera :lol: , nego da proverim cici kako se mapira  :girl_haha:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

pa kod ace... kako ne znas :nesvest: , o kako je to moguce... pa to su bajdere bolje od najboljih

AnaK

U sâmom Aci? Tamo ne smem kolače da gledam, samo nekad one korpice s jagodama/malinama  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Finalina

njegovi "special" sitni kolaci ( ili kako li se vec zovu npr de lux )  najbolji su sitni kolaci u gradu ( i šire ), već godinama ... bajdera No1, pa onda redom, uzmi pa probaj nekad

Lani

Finalina

Lani

Finalina

ne preterujem, stvarno, ali nisu ni prineti ( sasvim su drugaciji pa ih ne bih ni poredila jer kokijevi stvarno jesu dobri )

Lani

Fina, probala sam i jedne i druge i meni su Kokijevi zaista bolji, a tvoj komentar je bio kao da sam rekla da su kolači na kutiju iz Rodića bolji od Acinih. :crazy:  :lol:

cici

Evo da se kupe i jedni i drugi i da me pozovete na degustaciju :lol: jescu zmureci :lol:

AnaK

Quote from: cici on April 29, 2012, 11:38:33 PM
Evo da se kupe i jedni i drugi i da me pozovete na degustaciju :lol: jescu zmureci :lol:

Prijavljujem se! :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

Finalina

degustatori odabrani, lani bira acine kolace, a ja kokijeve  .... :girl_haha:  .... svasta , lani, sta ti se ucini da pomislis :) i verujem da ti se vise svidjaju kokijevi ( imam i ja neke svoje favorite, tu svrstavam i mamamajine, nego su ovi acini tj pojedine vrste stvarno ekstra i neuporedivi )