Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

hanna

Da ,znam ..samo sto ja kao u svemu u zivotu izvecem deblji kraj  :wall: Imam jako osjetljivu kozu , i sve mi se cini da je iz godine u godinu osjetljivija i reaguje na mnogo sta ..pokusacu fitnesom i masazama , ako ne uspem , e pa zabole me  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

TINK

Quote from: hanna on September 02, 2012, 12:33:05 AM
Tink, nisam cula za doticnu  :lol: ako nadjem nesto iz te kolekcije po klizanoj , mozda i probam  :lol: guam krema me dozvala pameti ,sad sam oprezna kao macka  :rofl:

Ja sam uzela ceo set, sampon, pakovanje, serum. Nije uopste skupo, set sam platila kod mog frizera 3.200din. Naravno sa njegovim ugradjivanjem  :lol:. Koliko novca dajem na tu kozmetiku za kosu, sta sam sve isprobala, ovo mi je ubedljivo najbolje, neverovatno kako je kosa meka. Samo me nervira ne znam ovde kako da ga nabavim, italijanska firma, samo nije neka mega poznata. Jedino da palim direkt za Milano  :lol:

TINK

Quote from: AnaK on September 02, 2012, 01:24:45 AM
Ima cela linija. Sa keratinom:

http://www.agricirie.it/prodotti.asp?C=384&M=239&n=3

Juhuuu sad znam kako da ga narucim  :girl_in_love:. Samo ovi Italijani  :shout:, koliko vidim samo je na italijanskom  :shout:, i kako sad da znam jel salju za CH  :crycry:

TINK

AnaK

Janko 23.7.2002.

TINK

Quote from: AnaK on September 02, 2012, 12:21:21 PM
Koliko ja vidim, ne šalju van Italije.

Pihhhhh  :ljut:. Hvala puno, meni ni Google Translate nije pomogao  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ivy

AnKa  :bighug:

Cici kosta oko 12-13e...nisam sigurna tacno koliko zbog kursa...meni ga je drugarica kupila u parfimeriji u Beogradu...mislim da je u Liliju nasla.
Kod frizera je mnogo skuplji, tako da tamo ne pokusavas:) ako je ko probao sve i svasta ja sam...ovo mi savrseno odgovara i odmah sam narucila jos tri flasice...da imam:)

pored toga sto "radi" ovo cudo fantasticno miriseeeee...  :love32:  meni je dovoljno bilo da vidim drugaricu koja je prosle godine bukvalno sprzila kosu...i povratila je sa ovim preparatom...uz neka dodatna pakovanja...ali meni je sprej dovoljan...savrsen je stvarno...

cici

hanna

Quote from: TINK on September 02, 2012, 07:57:38 AM
Ja sam uzela ceo set, sampon, pakovanje, serum. Nije uopste skupo, set sam platila kod mog frizera 3.200din. Naravno sa njegovim ugradjivanjem  :lol:. Koliko novca dajem na tu kozmetiku za kosu, sta sam sve isprobala, ovo mi je ubedljivo najbolje, neverovatno kako je kosa meka. Samo me nervira ne znam ovde kako da ga nabavim, italijanska firma, samo nije neka mega poznata. Jedino da palim direkt za Milano  :lol:

Jao i ja nema sta nisam kupila i probala  :crycry: Vidjecu da li mogu naci ovde kod mene  :kiss1:

AnaK

Janko 23.7.2002.

TINK

da,da,kod mog frizera u Pa, a on od nekog dobavljaca iz Bg. Verovatno u bg ima salona koji rade sa tom markom, ali treba naci  :crazy:

AnaK

Daj ime salona i adresu frizera, da pošaljemo našeg predstavnika za Pa - emge  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.