Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

TINK

Quote from: AnaK on September 03, 2012, 12:01:11 AM
Daj ime salona i adresu frizera, da pošaljemo našeg predstavnika za Pa - emge  :girl_haha:

sad sam u krevetu  :girl_haha:.kad dodjem sutra sa posla, ili u utorak (tad sam slobodna), trazim vizitku i ostavicu ovde podatke  :good:

AnaK

Janko 23.7.2002.

TINK

Evo, konacno je izbunarah  :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

martina

ej, nasla sam i kupila onaj keratinski tretman ovde, za kucnu radinost. i kad sam procitala uputstvo, malo sam se ohladila, ne znam bas da mogu da izdrzim dva dana s pustenom kosom, bez da je za uho zataknem
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Quote from: emge on September 05, 2012, 07:20:08 PM
Šta kupujem na ovoj adresi?

Bićeš obaveštena na vreme, čim se ja smislim i odlučim koji mi je kosni stil za sezonu jesen/zima  :turpija: :kiss1:

Martina, nisam baš sigurna da ne sme ni za uvo... Svima rekoše samo bez šnalica i vezivanja. A kad sam izdržala ja na 40 stepeni, i ti ćeš  :kiss1:

Kupih juče ovaj šampon, jedini nije imao dry/damaged u opisu, i na prvo pranje, dan posle, mnogo mi se dopada:

http://www.amazon.com/Glisskur-Liquid-Silk-Gloss-Shampoo/dp/B001B3WNLY
Janko 23.7.2002.

martina

Quote from: AnaK on September 05, 2012, 08:17:49 PM
Martina, nisam baš sigurna da ne sme ni za uvo... Svima rekoše samo bez šnalica i vezivanja.

pise na onom pakovanju tako, bas me isprepadase
a kupila sam i neki sampon i kondisner

al sve sam to uredno zaboravila u kolingvudu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

ti da probas sa loknavom kosom? :nesvest:
... ja sam skepticna radi cene jer skoro pa kao da je feniranje u pitanju

AnaK

Da, pominjala sam, već neko vreme razmišljam o tome kao o zimskoj varjanti, da svoju prelomljenu kosu poguram u tom smeru. Još letos sam se kod Rajke raspitivala, i dobila kupon za popust na 3 hiljade i nešto. Moja kosa svašta može da izdrži, u najgorem slučaju manje će se mastiti i bolje držati feniranje. Videćemo uskoro  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Saska

ovaj salon je kod mene u komšiluku, išla par puta na feniranje preko kupona.
Enterijer je, ne znam kako bih ga nazvala, Mina me kad sam drugi put krenula kod njih pitala

AnaK

Videla sam da si lajkovala, izguglah ih pa nađoh i na fejsu :lol: Cene su im povoljne i bez kupona, postoje 17 godina, imaju mini-val u standardnoj ponudi. Jasno je da idu na niske cene, pretpostavljam da se enterijer u to uklapa  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Saska

Videla sam jednu devojku, izlazila je od njih tako ukovrdžana, lepa joj je kosa bila, svidelo mi se

AnaK

Hvala :kiss1: Ja sam nesto potpuno opustena, ako mi se ne bude svidjalo, feniracu se. Manje ce se mastiti, bolje drzati, a cena je 2 feniranja. :)
Janko 23.7.2002.