Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

Quote from: Finalina on July 09, 2013, 10:58:24 AM
videla sam taj, super je

ja bas cesto koristim dm sampon&balzam, taman su mi po svemu, a posebno po ceni u odnosu na ostale u istoj klasi

me too, koristim njihove proizvode, prema trenutnoj inspiraciji odaberem boju i miris koji ću
trenutno imam neki ljubičasti, smokvu, za sjaj kose, odličan je!

moma

ja sa to tek otkrila
sad cu redom da probam...

AnaK

Za sede tamnokose: naleteh ovde, ali sigurno ima i u Srbiji GoldenRose Gray hair touch-up stick. Odusevljena sam.
Janko 23.7.2002.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

U onom ogromnom cosmetics market, stoji uz blanseve, hidrogene i ampule za kosu. Ima crni i tri nijanse braon (srednje, tamno i crvenkasto).
Janko 23.7.2002.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

aleks

Ja da pohvalim John Frieda sampon. Odlican je.
Redken moram da narucujem, Kerastase se kupuje samo u salonima, a ja morala momentalno da kupim neki novi sampon.

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maxic

DVK, poslije oneg kosa mi masnjikava u korjenu posljije pranja i oteze se, svakorazne preparate sam koristila sa manje ili vise uspjeha, kad promjenim sampon bude ok, pa tako mozeda 5 dana onda opet. I sisala se i sva pakovanja i malo malo pa isto. I juce odem i kupim sampon bez silikona i ne znam ti ni ja kakvih dodataka, operem kosu a ona vidno drugacija. Da li je moguce da sam napravila silkonski ili kakav vec omotac , od silnog koriscenja proizvoda da preduprijede ostecenje kose?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Moguce je, sto nije.Mozda da odes na neko dubinsko pranje kose.

Lani

Ne sećam se ko me je u ponedeljak pitao za farbu, evo ovu imam, italijanska je, zove se Life Color, baš ovaj broj 8.0.
Kupila sam je u Ultra sunu.

http://www.solarijum.com/proizvod/Life_color__Prirodne_nijanse/286/FarmaVita_life_color_Excelsa_100_ml__80/26932/page/0/

Zumbulica

Nesto sam se raspitivala za arganovo ulje, pa mi komsinica iz zdrave hrane salje poruku da je stiglo - pedeset ml kosta 1800  :o Vec sam vidjala po toj ceni ali mi je stvarno previse.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Mogla bih za Martu da je kupim, da je ne čupam više.
Gdje ima kod nas?

Lani

Jao, ne mogu da verujem  :girl_haha: pre 2 sata sam bila u Beo cosmeticsu i prodavačica je hvalila ovu četku nekoj devojci, baš ovu zelenu, kaže da im je to najprodavanija četka. Cena je milim oko 750, ako sam dobro videla.
Beo cosmetics je u Klare Cetkin, preko puta Megatrenda, tamo gde smo ti, ja i Glitti one zime pile kafu emge, ako se sećaš.

AnaK

To htedoh da napišem, Beo cosmetics  :girl_haha: a trebalo bi da je ima i u "prodavnica ultra sun, gandijeva 99v".  :kiss1:
Janko 23.7.2002.