Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

cici

monochrome

Quote from: Finalina on October 08, 2013, 01:00:39 PM
mislim da izbeljivanje kose mozes samo sa blanšom da uradiš, ali ne znam koliko si vešta sa tim preparatima za kosu

ali kako...kol'ko cega?? detaljno plz  :rofl:

cici

Sto vise citam sve sam vise sludjena, na kraju mi je jedino bitno da mi ne slepi kosu a vecina prozivoda koja sadrzi ulje mi to uradi.Sampon i pakovanje su mi pred kraj uopste ne znam sta da uzmem.

Lani

Meni je isto šampon (Davines Nounou) na samom kraju, bukvalno imam za jedno pranje.
Pakovanja imam neka bzvz (Panten i sl.), Davines mi se potrošilo još letos, nikako da kupim novo.
A ova Macadamia pena je 1.300 din, to mi je duplo manje od pakovanja, razmišjam da probam.  :think:

Zumbulica

Ja sam letos ovo kupila http://zdravakosa.blogspot.com/2013/05/alverde-repair-hair-butter-avocado.html  Vidim sad da moze da se koristi i na opranoj kosi bez ispiranja, da se doteraju krajevi  :think: Ja sam koristila kao pakovanje pre pranja kose i na drugi nacin - na opranu i prosusenu kosu, desetak minuta i ispirala. Ovim drugim sam vise zadovoljna, kosa ostane bas mekana i nahranjena. U svakom slucaju, super je proizvod, a nije toliko skup.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Meni je kao šampon savršen Gliskur roze, ima silky u nazivu. Jedan od dva koja nisu predviđena za ekstremno suvu kosu. Obožavam ga  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

maxic

Od svih onih dzidza s keratinom , ovak'ih , nak'ih i ulja i sisanja, moj problem je rjesio najobicniji sampon i regenerator herbal essences ili kako se vec zove, bez ikakvih dodataka, kosa mi je divna, sjajna , mekana.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Blue

Quote from: AnaK on October 19, 2013, 09:42:57 PM
Meni je kao šampon savršen Gliskur roze, ima silky u nazivu. Jedan od dva koja nisu predviđena za ekstremno suvu kosu. Obožavam ga  :girl_in_love:

takodje.  :good: nezan i  tako divno mirise  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:ph34r:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

sto se kose tice ovo su mi trenutno omiljeni proizvodi    

Lani

AnaK

Meni se čini da sam ovo prvo (mislim da sam zapazila pakovanje) videla negde, da l' kod Cvrleta ili u jednoj prodavničici u Svetogorskoj. Ovo drugo mi je potpuno nepoznato  :think:
Janko 23.7.2002.

:ph34r:

ovo drugo mi je stiglo iz usa ...kod nas nisam vidjela...i vec trosim poslednju bocicu   :nokti2: 

a prvo se kupuje obicno kod frizera jer je dio revlon professional kolekcije..ali u pg ima radnjica u kojoj moze da se kupi..pretpostavljam da je taj cvrle nesto takvo...dosta kosta ali stavlja se samo mrvicu, pa dugo traje  i fenomenalno mirise.

cici

Aussie nema kod nas hvale ga jako, a ovo prvo ima.Ima i pakovanje.

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol: