Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja sam se kanirala toliko davno, da mogu ovako da ti pomognem:

http://www.uveklepa.com/kaniranje-kose

Pa gledaj s kompa.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

E bap ovako je meni bilo, ja sam koristila ove crvene.  :girl_in_love:

Glitter

Kali sta te sprecava da uzmes ove sto ti anka predlozila? Ja sam citala jako dobre kritike

kalimero

bojim se alergijske reakcije na farbu.....nisam je nikad  koristila ..... U trudnoci sa Batom se nisam farbala jer sam bila ofarbana u prirodnu boju maltene, koja je onda samo izrasla......ali nije bilo ovoliko sedih :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

Ja sam se farbala normalno u sve 3 trudnoce, najobicnijim farbama koje i inace koristim, jedno mesecno  :think:

Ali mi je drugarica koja je sad trudna rekla da je kod Cvrleta kupila neku farbu, koja je kao skroz bezbedna i pokrila joj je sede. Mogu da pitam koju.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

hvala za link sa kanom......gledaju sutra sa kompa, pa da nabavim kesicu-dve :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

aleks

Ja koristim samo preliv godinama i pokriva sede. I ranije kod frizera i sada ovi kupovni.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Ja sam za ovu Biokap ovde čitala:

http://budilepa.com/test-biokap-prirodne-farbe/

Iznenadila sam se, iskreno, da pokriva sede, te prirodne farbe sam uvek smatrala 'neozbiljnim'
Janko 23.7.2002.

Glitter

Ja sam se normalno farbala celu trudnocu.
Uvek mozes da uradis alergijski test pre farbanja

emge

I ja sam se najnormalnije farbala u drugoj trudnoći, u prvoj mi se čini da nisam bila farbana :think:

monochrome

a kad obicno sede krenu :ces:
meni npr. tek sad gde koja, i to samo sa strane...

AnaK

To je baš individualno. Ja sam prvu sedu iščupala u VII razredu (znači 13-14 godina), a sa 19 me je jedan drugar ptao 'Jebote, što si toliko osedela', tad sam i počela da se farbam.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja se farbam baš dugo, farbala sam se i pre prve naznake sedih pa ne znam baš kad su krenule onako masovno.
Znam da je moralo biti rano (tokom dvadesetih) jer sad ih imam poprilično, mislim da sam sigurno 50% seda.  ;D

monochrome

pa i moja sestra je bas rano osedila...mladja je od mene, a i mama...a mama svog oca zna samo ko sedog...a moja baka po tati ima 82 godine i jos nije potpuno seda...mozda sam na nju...samo mozda :girl_haha:

kalimero

ja nisam mnogo, mislim, to je po 1 dlaka na 100 okolo koje nisu ali ih ja vidim  :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.