Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

pa moram da znam u cemu je problem  prije nego sto predlozim preparate ;D  :bighug:

Tink potrosi to Gliss Kur pakovanje (zuto ili bijelo?) ..meni Panten nije valjao..ali dobro...to zavisi i od kose...

Redken je ubedljivo najbolji..uzmi kad potrosis to sto imas...

ako ti ne smeta onaj "mirisni recept" za kosu koji sam pominjala mnogo puta do sada, valjalo bi da ga stavis povremeno... :turpija:

kao i ampule neke...za oporavak... ima dosta dobrih...Alfaparf...ili Revlon..neces pogrijesiti...

takodje mozes da kupis bazam u spreju
http://www.flatironexperts.com/Revlon-Equave-2-Phase-Leave-in-Conditioner-p/rv2phasedry.htm
...Revlon dvofazni zeleni...ili Gliss Kur zuti...najbolje bi bilo Redkenov...on je bas skup..ne znma da li je i kod vas...ali kao sto rekoh najbolji je...  :turpija:

hoces jos ? ;D :kiss1:

AnaK

Mene cici vodi na sajam kozmetike za vikend (je l' da, cici  :turpija:) i jedva čekam da vidim to arganovo ulje. Mnogo mi se sviđa što se stavlja pre pranja, pa kad operem - završila sam  :turpija:
Janko 23.7.2002.

cici

TINK

Jaoooo nemam pojma sta vise da kupujem  :crycry:, uzela sam sto cudesa i vise ne znam ni ja sta stavljam na kosu, a nista ne deluje istog momenta  :crycry:

Imam i to arganovo ulje, i nemam pojma da li i sta vise valja. Jaooo ja hocu efekat odmah  :crycry:

Aj molim te Ivy daj mi slicice svega toga sto si pobrojala  :lol:, sve mi se pobrkalo u glavi nista vise ne znam sta si mi rekla  :lol:. Kad vidim sliku zapamticu valjda  :girl_haha:

A htela sam da pravim tvoje pakovanje za kosu, medjutim nemam Pantenol gde ovde da kupim, ne prodaju ga  :crycry:. A bas sam mislila da bi me to spasilo :crycry:

cici

Nemoj da stavljaš previše preparata nije ni to dobro.Pokušaj anti snap mesec dva pa ćeš videti.Ako ti ne odgovara predji na nešto drugo.

Ivy

Quote from: AnaK on September 27, 2009, 10:04:45 PM
Mene cici vodi na sajam kozmetike za vikend (je l' da, cici  :turpija:) i jedva čekam da vidim to arganovo ulje. Mnogo mi se sviđa što se stavlja pre pranja, pa kad operem - završila sam  :turpija:

jaoooo  :crycry:

Ivy

slazem se sa Cici..polako..ne moze sve preko noci  :kiss1:

pokusaj sa tim sto imas za sada...plus pakovanje gliss kur ...plus Revlon spej (sa linka u predhodnom postu)..ili Redken ako nadjes..jos bolje...

ja ljeti taj sprej nanosim nekoliko puta dnevno  :turpija:

posle mjesec.. dva zamijeni pakovanje ampulama :
http://www.alfaparf.com/website/C_vediArticolo.jsp?cd=DIAM5&pos=0

sprej ne moras da izbacujes...ne skodi  :crazy:

kosu pusti..manje je vezi (i stezi ;D) gumicama i snalama..samo kad moras...ne cesljaj je mokru...i  pusti da se susi prirodno...smanji feniranje....i bice rezultata  :kiss1:

hoces da ti posaljem pantenol?  :kiss1:

TINK

Aj molim te daj mi sliku tog Redkenovog spreja  :kiss1:, videla sam ovaj Revlonov, pa cu trazti i koji mi prvi naleti.

Ma gde , ne isplati se da mi saljes  :kiss1:. Ja sam ga extra kupila i onda se moja tetka ispekla  >:( i morala sam da je spasavam i pravila joj obloge od pantenola  >:(, sad ga vise nemam  :crycry:

Dusica

Ja samo da pohvalim novu kolekciju Syoss koja se nedavno pojavila. Uzela sam njihovo 2 min pakovanje i odlicno je, a meni je kosa bas suva
Vredi probati :)

Ivy

linkovi ne valjaju  :wall:

evo... ovo iz te linije Extreme

mada koji god sprej da uzmes iz njihove kolekcije neces pogrijesiti...  :kiss1:

cici

Quote from: AnaK on September 27, 2009, 10:04:45 PM
Da, da  :kiss1:
Quote from: Ivy on September 27, 2009, 10:35:02 PM
jaoooo  :crycry:
Nije toliko super kao što misliš.

AnaK

Quote from: cici on September 28, 2009, 12:46:30 PM
Nije toliko super kao što misliš.

Nadam se da se ovo odnosi na Sajam, a ne na društvo  :-\

:kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Našle smo arganovo ulje. Malo je reći da je papreno skupo, što se mene tiče. Najmanja flašica po mojoj proceni ima ispod 100ml i košta oko 750 dinara. :blink:
Janko 23.7.2002.

cici