Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Ma meni suvo 3/4 dužine, nisu mi samo krajevi  :crycry:
Janko 23.7.2002.

lakalut

Anak, pre neki dan su otvorili aleksandar cosm. na Banovom brdu, i videla sam taj  Macadamia Moroccan oil, u onim malim staklenim bolnicama od 10ml, 440 din su. Meni je to pakovanje trajalo mesecima.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Lani

Da dodam još, juče sam zaboravila 2 stvari koje još stavljam na kosu, nije ni čudo kad stavljam boga oca.  :lol:
Videla sam ih danas u kupatilu pa da ih dodam. Znam da ovde nema BS ali ko ima gde da nabavi, preporučujem ove kapi i ulje. Kapi stavljam samo kad feniram kosu, znači retko. A ulje ide na krajeve, nije da se zaližeš.  :lol: Može i telo njime da se maže ali ja ga stavljam samo na kosu, ponekad.

http://www.thebodyshop-usa.com/hair-care-products/hair-treatment/grapeseed-glossing-serum.aspx

http://www.thebodyshop-usa.com/bath-body-care/body-moisturizers/beautifying-oils/olive-beautifying-oil.aspx

AnaK

Hvala, devojke  :kiss1: To malo ulje sam čak ponela na kasu, pa vratila kad su mi prepručili tu kremu. Nešto mi je ulje poslednji izbor, ne umem da malu količinu razvučem lepo na celu kosu, lakše mi je sa manje masnim proizvodima koji mogu da se koriste u većoj količini  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

isto isto :lol: kad imam ulje tako lako preteram :rofl:

Lani

Kako bre, dovoljna količina kao jedna prosečna trešnja recimo, malo na krajeve i to je to.

AnaK

Pa nije meni dovoljno samo krajeve, ja bar polovinu dužine, u stvari 2/3 moram da smirujem.
Janko 23.7.2002.

aleks

Ja probala onaj lush sampon za suvo pranje. Odusevljena sam. Ne znam koliko cu ga bas cesto koristiti, ali ove nedelje mi je bio ok. Kosa izgleda neverovatno fino.
Odakle mi ideja da to kupim, pojma nemam.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

Vec trece farbanje kod frizerke kosa uopste nece da mi primi farbu ili je primi do prvog pranja ...

Bas vise ne znam sta da radim...
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Tako je meni bilo dok nisam presla na tamniju farbu :hm:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Meni se to samo jednom desilo, sa nekom farbom ne sećam se proizvođača.
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: aleks on November 07, 2015, 12:02:59 AM
Ja probala onaj lush sampon za suvo pranje. Odusevljena sam. Ne znam koliko cu ga bas cesto koristiti, ali ove nedelje mi je bio ok. Kosa izgleda neverovatno fino.
Odakle mi ideja da to kupim, pojma nemam.

Ne znam koji je taj, ja sam probala jednom onaj njihov tvrdi sapun/šampon, sećam se isto da je bio dobar.
Ja sam obožavala njihove sapune ali Lusha više nema kod nas.  :sissyfight:

aleks

Ovaj je u prahu, odlican, stvarno. Probala sam i neki sapun, super je, stvarno.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

kalimero

jao, da, Lush je bio odlican....bzvz sto ga vise nema ovde...
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.