Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: Glitter on December 14, 2015, 01:10:05 PM
ja sam malo sa Kerastese presla na turu Ojon proizvoda, za sada odlicni
nisu odlicni  :crycry: vracam se na kerastase

AnaK

Upravo sam primenila ovo:

http://sjajnakosa.blogspot.rs/2014/02/foto-tutorijal-dubinska-hidratacija.html

Koristila sam Garnie regenerator (ne masku) sa avokadom, i 2x sam grejala po 2 minuta sa 15-20 minuta pauze. Rezultatima sam, malo je reći, oduševljena. Nikad mi kosa u kućnim uslovima nije bila ovakva pod rukom i pred ogledalom, bar ne da se sećam. Topla preporuka za Lani, Dacko i Zumbulicu, njihove kose smatram sličnim svojoj.
Janko 23.7.2002.

Lani

Glitter

ja sam ovo sa grejanjem primenjivala na onu smrdljivu masku koju sam stavljala pre xy godina i kosa je bila divno sjajna  :good:

AnaK

Ovde piše da je super za sve kose. Ja sam uvek malo skeptična kad je nešto podjednako dobro i za masnu i za suvu :lol: ali za suvu i neposlušnu je sa-vr-še-no, baš.
Janko 23.7.2002.

Dacko

Deda

Danas cu da isprobam na mom experimentalnom misu koji obozava preparate  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Ali mišu je kosa savršena, kako ćeš provaliti razliku :girl_haha:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Quote from: emge on March 06, 2016, 08:29:36 AM
Ali mišu je kosa savršena, kako ćeš provaliti razliku :girl_haha:
Nije savrsena , samo izgleda  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Nisam nikad probala sa fenom, hajde baš ću da probam sledeći put. I mogla bih da vidim ovaj Balea balzam kakav je, nikad ništa Baleino za kosu nisam probala.
Super je blog. Čitam da i ona hvali Insight, meni se kosa, otkad koristim njihove šampone i maske popravila drastično.

Margarita

ovaj balea balzam je moj omiljeni ever, ali ga vise ne nalazim :crycry:
od ostalih mi se jezivo masti kosa

Glitter

ja danas kupih ovo od avede, generalno jako dobre cene dobija cela kolekcija pa odlucih da probam
inace uzivam u hormonskoj kosi  :girl_in_love: bice mi zao kada krene da opada :lol:

AnaK

Kupila sam šampon breza, sad ću da ga isprobam :lol: Jezivo me svrbi glava nedeljama, čak sam terala frizera da gleda da nemam goste  :crazy: I nemam pojma šta je, reših da probam s brezom, pa posle neko pakovanje na dužinu. Izludeh. :crycry:
I onda ću da uradim keratin, imam neku super preporuku za super cenu (2.500 din). I da onda budem mirna celo leto, houpfuli. Samo prvo svrab da rešim.  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on May 15, 2016, 09:57:55 PM
Kupila sam šampon breza, sad ću da ga isprobam :lol: Jezivo me svrbi glava nedeljama, čak sam terala frizera da gleda da nemam goste  :crazy: I nemam pojma šta je, reših da probam s brezom, pa posle neko pakovanje na dužinu. Izludeh. :crycry:
I onda ću da uradim keratin, imam neku super preporuku za super cenu (2.500 din). I da onda budem mirna celo leto, houpfuli. Samo prvo svrab da rešim.  :crycry:
da uradis prvo alergo probe :think:
mene je proslog leta toliko svrbelo lice da sam prvo posumnjala na kremu za lice, pa menjala malo, vrtela u krug da bi sve prestalo kada sam pocela da redovno uzimam antihistaminike