Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Senka  :lol:
Dedo, ja bih ovako kao cici. Doduše meni su, pre Mirene, m na moru uvek bile mnogo kraće i manje dramatične nego ovde, očigledno da promena klime kod mene ima uticaja na to. Tako da se ja strpim prva 2 dana bez kupanja, posle 3. dan i sve dalje koliko treba tamponi i uvek izaberemo neku manje posećenu plažu za slučaj da mi se nedajbože desi neka nezgoda  ;D, ali nikad do sada nije. Obično već petog dana mogu da se kupam bez ičega.

anelore

Kad sam  na moru, kupam se i prvog i drugog dana, tampon i cao. Ali, ove godine necu morati o tome da razmisljam, danas je dan drugi  :clap:

Elanor

upravo. ja bas ne volim tampone, ali su za more spas.
meni uvek u glavi poslednja scena iz straha od letenja, gde je ona u kadi, a koncic od tampona pluta.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Ja sam sad nešto računala i izgleda (osim ako mi nešto ne bude kasnilo) da prvi put posle duugo vremena neću imati m na moru. :clap: Stvarno ne mogu da se setim kad me poslednji put to nije strefilo na odmoru.

cici

Ja nisam racunala ali planiram da posetim dr :D

moma

a ja cu posle ko zna koliko imati na moru
dobila bi taman tamo
dakle, bice pilulice bez prekida
samo da ne zaboravim

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Ja isto prvih par meseci uopšte nisam mogla da pratim...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Sad je OK, tj. ustalilo se.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

cici

Nego, imam pitanje a ne javlja mi se dr.Sta biva ako recimo pocnem da pijem primoluit, popijem jednu i dobijem u toku dana?
Valjda ce se javiti :rofl: lepo ja kazem da su pilule zakon :rofl:

emge

cici

Nisam jos :rofl: to je bilo teorijsko pitanje :rofl:

Hvala :kiss1:
Razmislljam da pocnem neki dan pre u tom slucaju.

emge

ma, jesi li vidjela ti kako je deda prošla... :baba:
spakuj tampone i kraj :rofl:

cici

Ma ne dolazi u obzir :D nesto sam se poremetila sa ciklusom i sad veze nemam kad cu da dobijem.Tampone sam pakovala prosle godine e ove bih da preskocim.I necu ja da prodjem kao Deda :ljut: