Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

emge

nećeš :bighug:

ali pitaj dr kad je najbolje da počneš.
kad putuješ?

A ove godine ću ja da pakujem tampone. Tako mi i treba, kad se za iste na ovoj temi zalažem :lol:

cici

Ma dogovorile smo se samo sam ovo zaboravila da pitam, rekla mi da pocnem u nedelju ako ne dobijem do tad.A ako dobijem ovih dana onda 10. ciklusa da pocnem i pijem 15 dana.Nekako uopste mi nije palo na pamet to da pitam.

cici

I u stvari sad razmisljam da pocnem da pijem neki dan ranije nego me buni to sto me boli stomak, mada vec danima, i sta ako procurim a pocnem da pijem.Kod mene ne moze da bude jednostavno :rofl:

Deda

Tablete su zivi shit. dok sam ih pila , mogla sam da ubijem coveka , dobila nisam a kad jesam , trajalo mi 10 dana   :rofl1:
Probijam svaki preparat  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

moma

ja cu da popijem 2 table pilula bez pauze

senka

ja sam juče dobila, a danas nisam  :crazy: tampone mi ne preporučuje dr zbog končića, da ne povučem pogrešan  :lol:

cici, ja bih na tvom mestu pustila prirodu da odradi svoje, jbg, anemična si, štitna...pusti te dodatne hormonske igrarije  :bighug:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Margarita

Quote from: senka on June 24, 2013, 11:51:55 AM
ja sam juče dobila, a danas nisam  :crazy: tampone mi ne preporučuje dr zbog končića, da ne povučem pogrešan  :lol:
cici, ja bih na tvom mestu pustila prirodu da odradi svoje, jbg, anemična si, štitna...pusti te dodatne hormonske igrarije  :bighug:

zavezi mu masnicu, da znas koji je :lol:

cici

Kako mozes da povuces pogresan koncic, onaj drugi je skroz unutra a ovaj od tampona viri.

Ma sta mogu da poremetim za par dana ili vec koliko cu da pijem.Pitala sam u apoteci, kaze isto sto i dr Emge :lol: meni hormoni inace nisu pravili neke probleme do sad.Nadam se i da sad nece.

emge

senka

staviću mi svarovski priveščić  :lol:
otkud znam kako mogu i da li mogu, rek'o čovek, ja ga slušam  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

senka

ma kapiram
končić je podosta skraćen i tamo je negde

ma i previše je to stranih tela  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Ali, po nekoj mojoj logici, ciklus sa Mirenom i ne bi trebalo da bude tako obilan da ti treba tampon. :think:
Piše i u uputstvu za Mirenu da se tamponi ne koriste.

Deda

Ja prvi put u zivotu stavljala tampone sad, muka te na sve natera  :rofl: . Sad sam usla u stos  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ju! A ja ih smatram u top 20 izuma 20. veka :lol:
Janko 23.7.2002.