Zubic vile, DedaMraz&ostala divna bica

Started by jel, September 02, 2010, 11:44:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja sam baš uživala u podržavanju te čarolije :) U DM ne veruje od prošle godine, drugari su ga prosvetlili. U Zubić Vilu od pretposlednjeg zuba, ulovio je tatu kako stavlja parice. Al' je uredno i poslednji zubć stavio ispod jastuka, i našao paricu  :love32:
Janko 23.7.2002.

veki

Quote from: Deda on September 03, 2010, 08:47:17 AM
Jaoo, ja sam odrasla u surovoj realnosti- nema Deda Mraza, nema Zubic vile, glupo je kititi jelku, i to je toliko bzv da ne mogu da vam opisem  :'(
Zato moja deca imaju sve junake  :clap:
Taman pomisle da ne postoje , ja ih razuverim  :-X

e bas ovako :clap:

jel

hvala vam  :bighug: skroz ste u pravu

i ja mislim da nema nista lose u tome da veruje u neku nevidljivu energiju koja je medju svima nama, i ja u to verujem
i ako se to nekako konkretizuje i uoblici u vilu, u DedaMraza, pa sta  :innocent:

meni je samo bila glupa zamisao da treba sad da sednem sa detetom i kao ozbiljan razgovor
'Vile&DedaMraz ne postoje'
to bi mi bilo bas bzv  :(

opet,
mislim da je to pitanje poverenja kod dece (u oba smera roditelji-deca i obratno)
veoma veoma bitno i
bilo bi mi zao da narusim zbog neke fantazije

zato se premisljam, samo nemam sad izbora ...
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Deda

:rofl: :rofl: :rofl:
Zamisljam kako sam posadila Andriju na stolicu (posto je on blentaviji) i kazem mu :" Moram nesto da ti kazem, Vila Zubic ne postoji " a on place " Eeee pa postoji, kako je za nedu postojalaaaaa :crycry:"
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Nemoj da se premišljaš.
Sofija sad sigurno ne veruje ali održava čaroliju, Andrija nije siguran jer mu je drug od poverenja iz vrtića :lol: rekao da su to mama i tata, ali kako su pokloni u pitanju leći će na rudu još ove godine, rekla bih :rofl:
Na pitanje da li ja verujem rekla sam im bez razmišljanja da verujem.I onako svi već znaju da volim praznike i sve oko NG i DM.Valjda ako mama veruje zna šta priča :rofl:

Elanor

pa nemoj da kazes ni da ni ne, ja sam pocela tako :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

cici

Quote from: Deda on September 03, 2010, 11:49:48 AM
:rofl: :rofl: :rofl:
Zamisljam kako sam posadila Andriju na stolicu (posto je on blentaviji) i kazem mu :" Moram nesto da ti kazem, Vila Zubic ne postoji " a on place " Eeee pa postoji, kako je za nedu postojalaaaaa :crycry:"

Ni slučajno  :sissyfight:

jel

a jel vam se desilo da su deca odreagovala tipa
'mama me laze'  :nokti2:

Xe

Quote from: jel on September 03, 2010, 11:56:21 AM
Ne, jer sve to shvataju kao igru, a mnogo pomazu i pokloni koje dobiju :D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

Quote from: cici on September 03, 2010, 11:50:06 AM
Nemoj da se premišljaš.
Sofija sad sigurno ne veruje ali održava čaroliju, Andrija nije siguran jer mu je drug od poverenja iz vrtića :lol: rekao da su to mama i tata, ali kako su pokloni u pitanju leći će na rudu još ove godine, rekla bih :rofl:
Na pitanje da li ja verujem rekla sam im bez razmišljanja da verujem.I onako svi već znaju da volim praznike i sve oko NG i DM.Valjda ako mama veruje zna šta priča :rofl:

Ovako nekako i kod nas :)

Margarita

Quote from: jel on September 03, 2010, 11:56:21 AM
ne, pre bih rekla da oni to dozivljavaju kao igru, a ne kao laz od strane roditelja

NenaS

Jel, ne brini, klinci mi imaju 12,13 i 14 godina...i uredno su i prosle godine pisali pisma Deda Mrazu... :rofl: Naravno da im je odavno jasno ko kupuje poklone, ali to je neka nasa mala, interna carolija koje ne zele da se odreknu (sto ne znaci da ce drugarima reci da im je poklone doneo DM)..Imali smo i posete Zubic Vile u svoje vreme... :love32:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

jel